Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit lehet még tenni ha a szavak nem használnak?
Figyelt kérdés
Egyszerűen már nem tudom hogy lehetne hatni rá hogy figyeljen a súlyára. Se az én de még az orvos szava sem használ.
Mikor megunja a b.szogatást akkor vesz vlmi olyat ami állítólag fogyaszt pl fehérjeport és azt issza vagy masszírozót. Vlmi olyat amihez nem kell megmozdulnia hiába mondtam h a fogyás mozgás nélkül nem megy pláne h irodai munkája van..
Már vonzani se vonz mint régen kB 15kg plusz van rajta..
2021. márc. 13. 19:39
1/6 anonim 

válasza:

Önmagában a mozgás sem lesz elég. A helyes táplálkozáson van a hangsúly.
Egyébként meg csak akkor fog tudni lefogyni, ha ő akarja. A te kedvedért nem fog.
3/6 anonim 

válasza:

Ezt neki kell fejben eldöntenie, hiába baxtatod. Azért 15kg plusz nem a világ vége... te annyit tehetsz, - hogyha annyit ért neked ez az ember és ennyi plusz miatt ott is hagyod, - hogy lelépsz.
4/6 anonim 

válasza:

Ez nem az a kérdező, akinek a nője hízott és jól megkapta a magáét pár napja? Most tanult az esetből és nemek nélkül írta ki.
5/6 anonim 

válasza:

Nem, ez az a kèrdező, aki már 3 ève napi szinten itt szórakoztatja a gyakori nèpèt az idióta ismètelt kèrdèseivel...
Pár hónapra eltűnt, de most visszatért.
6/6 anonim 

válasza:

Szórjál hamut az ostoba fejedre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!