Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek párommal, ha nem fontos számára a teste?
Figyelt kérdés
Az elején le lett tisztázva köztünk, hogy számomra fontos a szép, igényes testalkat + egészséges életmód, amit jómagam is követek. Tudta, hogy ezt várom el, így ment bele a kapcsolatba. Mikor kezdte elhagyni magát és suttyomban nasizni szóltam neki, hogy jönnek elő rajta a hurkák, persze egyből én voltam a hibás. Azóta kimenni nem lehet vele kb. az utcára, annyira elhagyta magát. Egy éve még nagyonr lelkes volt, összerakattam edző ismivel neki egy külön edzéstervet, amiért pénzt adtam neki. Az első hónapban lejárt, aztán azt is kezdte hanyagolni. Utána jött nagy szerencséjére a járvány, amire lehetett hivatkozni, hogy miért nem megy. Még abba is belementem, hogy barátnőivel elmehet engedély nélkül bárhová, csak szóljon róla előtte, hogy merre van. Cserébe kezdjen valamit magával: nem valósult meg. Mikor mondom, hogy ha ennyire nincs meg a tisztelet részéről akkor ennek így nincs értelme, mindig jön a sírásroham. Én meg sajnos túlságosan szeretem ahhoz, hogy tényleg elkülodjem, még ha tudom is, hogy ez lenne a helyes lépés. Bocs, hogy hosszú voltam.
Úristen, csak ilyen legalja EQ negatív pasim ne legyen soha.
Szakíts. Rohadtul semmi értelme ennek a rakat szarnak, amit te kapcsolatnak nevezel. Mindenki jobban járna, te kereshetsz egy vékony csajt, ő meg kereshet egy értelmes embert.
2021. márc. 13. 23:06
33/43 anonim válasza:
32.
Egy értelmes kövér férfit.
2021. márc. 13. 23:44
34/43 A kérdező kommentje:
Igen, az ilyen kis agresszív, öntudatos malackák a legritkább esetben jönnek össze hozzájuk hasonló gusztustalan palival.
Ha pedig valóban jól néz ki (itt gyakorin a kommentek alapján kizárólag jó nők írogatnak), akkor különösen hoppon maradnak a kövér, de bizonyára nagyon jólelkű és értékes férfiak.
Érdekes a mérce, hogy őket senki ne mérje a külsőjük alapján, miközben ők is szinte kizárólag az alapján mérnek.
2021. márc. 14. 00:08
35/43 anonim válasza:
34.
Gondolom a barátnődnek se tetszenel kövéren? De az jogos persze :D
2021. márc. 14. 00:19
36/43 A kérdező kommentje:
35: miért ne lenne jogos? Persze hogy nem tetszenék, és ez jól is van így. Azért választott engem, mert értéket nyújtok.
2021. márc. 14. 00:24
37/43 anonim válasza:
Hatalmas nagy tirpák vagy. Sajnálom a barátnőd...
2021. márc. 14. 06:52
38/43 anonim válasza:
de szerintem egy kicsit megbarátkozhatnál egy teltkarcsú testtel
LOL Ez ugye vicc?
2021. márc. 14. 11:16
39/43 anonim válasza:
Ez egy troll..annyira negativ h szerintem nincs barátnője..remélem legalább is ..előre sajnálom szegényt..ilyenkor gondolkodok el h kövéernek lehet jobb lenni mert a plusz kilók szűrik a negatív embereket..
2021. júl. 16. 14:00
40/43 anonim válasza:
29-es vagyos, nekem is átjött, hogy nincs nője, pacsi, utolsó. Jobb is, ha marad a gumibabánál, az tuti nem hízik el 😂.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!