Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek párommal, ha nem fontos számára a teste?
Lol tökre úgy néz ki a kapcsolat, mintha a csajodnak ez lenne az akarata, tényleg.
Hízik és nem is akarja követni a diétás baromságodat, én úgy látom van szépen saját akarata és rohadtul nem ért egyet azzal, amit rá akarsz erőltetni.
Mellesleg én is híztam egyik kapcsolatomban, ami elég sz@r volt és miután megpattantam lement minden felesleg. Egyszerűen nem volt már az a stressz, ami tönkre tette a hormonháztartásomat és nem ettem, ha ideges voltam.
A barátnőd egészségének és alakjának az tenné a legjobbat, ha elhagynád.
Mondjuk az olyan pasi, aki be van tojva, hogy akkor is megcsalják, ha a csaj engedély nélkül megy le a boltba, önmagában egy hatalmas egészségtelen stresszforrás.
#21-es!
Amúgy Neked 2 vagy 3 centis?
:-D :-D
Röffffröffff......
Érdekes azt nem sikerült felfogni, hogy egy csomóan azt mondtuk, hogy NEM KELL együtt maradnia a csajjal, ha így nem jön be neki. Ha a csaj magától nem akar változtatni, akkor ő nem tudja ráerőltetni a leuraló stílusával és ez a lényeg. Ez fordított nemekkel is igaz, de látom a logika és a felfogás nem az erősséged.
"Meglátszik hogy ide a nők alja jár!"
8 éve kapcsolatban élek, 4 éve edzem heti 5-6x, normális képzettségem, munkahelyem, keresetem van, nem hinném hogy én a nők aljába tartoznék, sőt, az tény, hogy olyan férfiakat megtehetem, hogy visszautasítok, akikért rengeteg nő a fél karját odaadná.
Éppen azért, mert nem a nők aljába tartozom, nem az a fő bajom a kérdéssel, hogy nem tetszik a párja elhízott teste (ezt megértem, én sem viselném jól, ha a párom meghízna), hanem az ilyen mondatok csapják ki a biztosítékot "Még abba is belementem, hogy barátnőivel elmehet engedély nélkül bárhová" - látszik, hogy elmebeteg, és a kérdésben említett fő probléma valójában nem a legnagyobb probléma ezzel a kapcsolattal, hanem az egész hozzáállás.
Az utolsó kommentedről ordít, hogy neked soha nem volt barátnőd.
De ",nice try"".😉
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!