Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tegyek párommal, ha nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek párommal, ha nem fontos számára a teste?

Figyelt kérdés
Az elején le lett tisztázva köztünk, hogy számomra fontos a szép, igényes testalkat + egészséges életmód, amit jómagam is követek. Tudta, hogy ezt várom el, így ment bele a kapcsolatba. Mikor kezdte elhagyni magát és suttyomban nasizni szóltam neki, hogy jönnek elő rajta a hurkák, persze egyből én voltam a hibás. Azóta kimenni nem lehet vele kb. az utcára, annyira elhagyta magát. Egy éve még nagyonr lelkes volt, összerakattam edző ismivel neki egy külön edzéstervet, amiért pénzt adtam neki. Az első hónapban lejárt, aztán azt is kezdte hanyagolni. Utána jött nagy szerencséjére a járvány, amire lehetett hivatkozni, hogy miért nem megy. Még abba is belementem, hogy barátnőivel elmehet engedély nélkül bárhová, csak szóljon róla előtte, hogy merre van. Cserébe kezdjen valamit magával: nem valósult meg. Mikor mondom, hogy ha ennyire nincs meg a tisztelet részéről akkor ennek így nincs értelme, mindig jön a sírásroham. Én meg sajnos túlságosan szeretem ahhoz, hogy tényleg elkülodjem, még ha tudom is, hogy ez lenne a helyes lépés. Bocs, hogy hosszú voltam.

2021. márc. 13. 15:59
1 2 3 4 5
 11/43 anonim ***** válasza:
93%

#8 "Nem mintha bármi közötök lenne hozzá, hogy két ember hogyan alakítja egymás közt a maga játékszabályait."

Akkor miért teregeted ki az egész históriát idegeneknek a neten? Inkább vele beszéld meg, valószínű másféle motiváció kell neki ahhoz, hogy lefogyjon. Az is lehet, hogy negatív spirálba került a nyomás miatt, amit ráraktál, ettől depis lett és így még többet zabál.

2021. márc. 13. 16:22
 12/43 anonim ***** válasza:
100%
szakits,ez ugyse fog igy működni...f
2021. márc. 13. 16:23
 13/43 anonim ***** válasza:
90%
De gyűlölöm az ilyen pasikat, akiknek a legfontosabb a külső, és meg merik azt tenni, hogy megmondják a nőnek, hogy hogyan egyen... Illetve mit egyen, mennyit egyén.
2021. márc. 13. 16:26
 14/43 anonim ***** válasza:
74%
Egyen *
 15/43 A kérdező kommentje:

10: akkor te nem az a típusú nő vagy, aki a "birtokló" férfiakat szereti. Akkor te keresel magadnak olyat, aki mellett oda mész ahova akarsz, azzal csalod meg, akivel akarod.

De fogadd el, hogy másféle emberek is vannak, és mégegyszer mondom, semmit jogod ítélkezni afelett, hogy két ember a saját szabad akaratából hogyan alakítja egymás közt maga szabályait. A páromnak ez nem nehéz sors, mert ő ezt igényli.

A szép külseje pedig nem az én egómat szolgálja, hanem a társadalmi elfogadást és érvényesülést, a közös jövőt.

Ha nem jöttél volna rá, az emberek a külső alapján is ítélnek. Ha én egy igánytelen emberrel jelenek meg az odalamon, joggal gondolják hogy a munkámra, életemre ugyanígy éehetek igényes.

Egyszerű hétköznapi dolgok ezek, egyszerűbb persze tudom engem úgy beállítani, mint az elnyomó g*cit.

16/43 A kérdező kommentje:
13: neked is jogodban áll olyan férfit választani, akinek bárki jó, semmi elvárása nincsen, és aki mellett nyugodtan lehetsz tehén. Csak ne csodálkozz azon, hogy ezek többnyire minimálbér alatt keresnek.
2021. márc. 13. 16:29
 17/43 anonim ***** válasza:
96%
Nekem nincsenek súlyproblémáim, mivel a sport, a tánc az életem része, viszont... ne haragudj, de egy ilyen pasit, mint te, bottal nem piszkálnék meg. Ahelyett, hogy itt vergődsz a gyakorin, hagyd békén szegény lányt, ha ennyire nem bírod tisztelni őt. Járjál saját magaddal, akkor nem kell senkit idomítanod.
2021. márc. 13. 16:29
 18/43 anonim ***** válasza:
80%

Kérdező! [link]

Önnek mi jut eszébe erről a képről?

2021. márc. 13. 16:30
 19/43 anonim ***** válasza:
95%

Nehogy már te mondd meg neki, hogy miket ehet és miket nem, valamint hogy milyen fogyókúrát kell kövessen, hát mit képzelsz te magadról?😀 Mondom ezt 52 kilósan úgy, hogy sose voltak súlyproblémáim, akkor se ha mindent összezabáltam (mielőtt még “hurkásnak” titulálnál).

Te nagyon el vagy tévedve, meg ez is mi, hogy te megenged hogy a barátnőivel találkozzon?😂 Veled komoly problémák vannak, sajnálom a barátnődet. Melletted nem az hogy nem élhet nyugalomban, de konkrétan az életét is megeszed. Szakíts.

2021. márc. 13. 16:33
 20/43 anonim ***** válasza:
90%
Szakíts az ő érdekében.
2021. márc. 13. 16:37
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!