Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tegyek párommal, ha nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek párommal, ha nem fontos számára a teste?

Figyelt kérdés
Az elején le lett tisztázva köztünk, hogy számomra fontos a szép, igényes testalkat + egészséges életmód, amit jómagam is követek. Tudta, hogy ezt várom el, így ment bele a kapcsolatba. Mikor kezdte elhagyni magát és suttyomban nasizni szóltam neki, hogy jönnek elő rajta a hurkák, persze egyből én voltam a hibás. Azóta kimenni nem lehet vele kb. az utcára, annyira elhagyta magát. Egy éve még nagyonr lelkes volt, összerakattam edző ismivel neki egy külön edzéstervet, amiért pénzt adtam neki. Az első hónapban lejárt, aztán azt is kezdte hanyagolni. Utána jött nagy szerencséjére a járvány, amire lehetett hivatkozni, hogy miért nem megy. Még abba is belementem, hogy barátnőivel elmehet engedély nélkül bárhová, csak szóljon róla előtte, hogy merre van. Cserébe kezdjen valamit magával: nem valósult meg. Mikor mondom, hogy ha ennyire nincs meg a tisztelet részéről akkor ennek így nincs értelme, mindig jön a sírásroham. Én meg sajnos túlságosan szeretem ahhoz, hogy tényleg elkülodjem, még ha tudom is, hogy ez lenne a helyes lépés. Bocs, hogy hosszú voltam.

2021. márc. 13. 15:59
1 2 3 4 5
 1/43 anonim ***** válasza:
89%
Szakíts vele, mindketten így jártok jobban.
2021. márc. 13. 16:02
 2/43 anonim ***** válasza:
89%
Szakíts vele. Nyilvánvalóan nem illetek össze.
2021. márc. 13. 16:04
 3/43 anonim ***** válasza:
97%

Te szóltál neki, próbáltál segíteni, de ha ő ennyire nem akar erre figyelni, akkor nem lehet kierőszakolni. Helyette nem tudsz lefogyni, ez rajta múlik elsősorban. Vagy elfogadod így vagy szakítasz ha annyira zavar.

"Még abba is belementem, hogy barátnőivel elmehet engedély nélkül bárhová, csak szóljon róla előtte, hogy merre van." Ezt azért nem teljesen értem. Miért kéne engedélyt kérnie tőled amúgy, ha találkozik a barátaival? Itt nem te vagy a jófej, hogy még ezt is hagyod neki, ez az alap.

2021. márc. 13. 16:05
 4/43 anonim ***** válasza:
97%
Azért jó volna tudni, mennyi az az annyi. Nem mindegy, hogy egy ötven kilós nőt piszkálsz, mert szerinted a csontsovány az ideális, vagy tényleg egészségtelenül el van hízva.
2021. márc. 13. 16:08
 5/43 anonim ***** válasza:
92%

"Még abba is belementem, hogy barátnőivel elmehet engedély nélkül bárhová, csak szóljon róla előtte, hogy merre van."

Szakíts vele. Csak jobban jár szegény lány, ha egy ilyen uralkodó típusú férfitól megszabadul. Még abba is belementem, hogy elmehet engedély nélkül... XD Hol élsz te? Nem a tulajdonod. Ugyanúgy nem határozhatod meg azt sem, hogy miket eszik, és mennyit sportol.

2021. márc. 13. 16:09
 6/43 anonim ***** válasza:
96%
érdekes volt olvasni az írásod. főleg az utolsó mondatot, azt hogy szereted őt. tudod amikor egy pasiból azt látjuk, hogy agyon aggódja magát a külsőnk miatt, hogy erőlködik állandóan hogy fogyjunk stb, akkor egyrészt az emberbe belejön egy lázadás, elelnállás. pont mint agyerekbe akit az anyja állandóal letorkoll hogy ágyazzál már be. közben meg azt gondolja csakazért se, mert a te kedvedért nem fogom. ő nem látja ebből, hogy szereted. azt látja hogy cseszteted és ha nem fog úgy kinézni, akkor elhagyod, mert valójában nem őt szereted hanem csak a külsejét. Szerintem egy kicsit el kéne engedned ezt a test témát. túl sok inger áramlik ránk a tökéletes testű magazinos nőkből, a pasiknak már ez az igényszint. de szerintem egy kicsit megbarátkozhatnál egy teltkarcsú testtel is. pl. kimutatták, hogy a pasiknak a19-es bmi jön be, ami ugye a soványság és normál határa. de valójában egy ettől nagyobb normál bmi sokkal egészségesebb. A 19-es bmit sajnos rohadt nagy erőfeszítés megtartani, tudom mert csináltam.napi szinten tartani kell az 1200 kalóráit,mindennap tornázni valamit. ez a bikini alak. viszont egy normál bmit, ami akár egy picit husosabb, de még tök normál, azt egy kiegyensúlyozott étkezéssel és kevesebb mozgással is fenn lehet tartani. tehát azt javaslom engedj a bikini alakból, süllyeszd el a mérleget és mondd meg neki, hogy többénem érdekel téged a súlya, csak anynit tegyen meg, hogy rendszeresen eszik és normális kajákat. a nasi is belefér a normál bmibe. nem egy tábla csoki per nap, de ezt ő is tudja. ez el fog térni a te étrendedtől, ami nyilván tiszta étkezés, proteinben gazdag szénhidrátszegény. te kövesd nyugodtan, de ő had egyen már szendvicset, sült krumplit stb. graham zsömle egészségsebb, krumplit sütőben is lehet sütni kevés olajjal..
2021. márc. 13. 16:10
 7/43 anonim ***** válasza:
96%

Gondolom depressziós.

Ha neked ennyire fontos a külső, akkor nem kell vele lenned.

Ha pedig megakarod érteni, hogy mi baja van, akkor a lelkével kell törődnöd.

Lehetnek igényeid, de ha te nem veszed észre az ő belső igényeit és problémáit, akkor ugyanúgy nem adod meg neki a tiszteletet.

Megértem, hogy neked fontos az esztétikus test és a külső, de kényszeríteni akkor sem fogod tudni és akkor szakítani kell, ha másra vágysz.

"Még abba is belementem, hogy barátnőivel elmehet engedély nélkül bárhová"

Mellékes, de mondjuk ha te így "engedélyeket" osztogatsz általában, akkor van baj veled a témától függetlenül, már bocs.

2021. márc. 13. 16:12
 8/43 A kérdező kommentje:

5, 7: ő egy ilyen típusú nő, aki igényli, hogy irányítsák. Ez is le lett tisztázva, ő maga mondta.

Nem mintha bármi közötök lenne hozzá, hogy két ember hogyan alakítja egymás közt a maga játékszabályait.

A testet elhanyaglni pedig a lélek igénytelensége is. Értem, hogy lázasdást szül benne, de szerintem itt sokkal inkább a lustaságról van szó. Minden "fogyókúrát" kirpóbált már, de egyikhez sem tartotta magát, bírja 2 hónapig max aztán irány a hűtő. Azt sem sikerült megértetenem vele, hogy ha elkezdi a diétát, akkor az első heti 3 kg fogyás zsírból megy le, hanem a nagy része víz. De ő minden héten ennyit akarna utána is fogyni.

Kezdem feladni vele, pedig sokáig htitem abban, hogy képes lesz visszaszerezni a méltóságát.

2021. márc. 13. 16:18
 9/43 A kérdező kommentje:
*nem zsírból
2021. márc. 13. 16:19
 10/43 anonim ***** válasza:
85%

és csak anynit még mondanék, hogy a barátnőd egy másik, különálló ember. nem a te tulajdonod. Nem kell hogy reprezentáljon téged, ideális esetben az emberek nem a barátnőd külseje alapján ítélnek meg hanem saját magad miatt.

Sajnos már én is rájöttem, hogy sok pasi birtolkó természet. gondosan választja ki a pólóját, kocsiját, házát belepasszoljon az életébe, hogy attól többnek jobbnak érezze magát, mert szeretne fejebb lépni, előbbre jutni. De ezek csak tárgyak, viszont ha ugyanezzel a birtokló, kontrolláló attitűddel válastasz társat, akkor nehéz sors vár a barátnőidre. el kéne fogadnod, hogy ők nem tárgyak és nem tudod kontrollálni őket. bizonyos tulajdonságaikért szeretheted, bizonyosakért nem, amit csak elfogadhatsz. sosem lesz tökéletes partnered és a partner nem azért van hogy az egódat szolgálja. ha igazán el tudsz fogadni egy embert, akkor felvállalod őt azon jó tulajdonságaiért amiket szeretsz, a többit meg elnézed.

2021. márc. 13. 16:19
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!