Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kiszerettem a páromból?

Figyelt kérdés

Négy éve vagyunk együtt, lassan három éve együtt is élünk. De az utóbbi időben valami megváltozott. Sok a problémánk, nem igazán töltünk együtt minőségi időt. Nem beszélgetünk. Egy ideig próbálkoztam, de már úgy érzem, hogy nem is akarok tovább próbálkozni. Sokszor jut eszembe egy másik férfi, akivel soha nem volt semmi, de nagyon jó kollégák voltunk.

Ilyen sem volt ezelőtt, hogy másra gondoljak. De most úgy érzem, hogy máshol keresem a páromtól meg nem kapott szeretet.

Van értelme tovább együtt maradni? Vagy lépni kell?

Kicsit nehéz elmozdulni, mert sok a közösen vásárolt dolog, illetve megbántani sem akarom. De úgy tűnik ő nem törődik velem.

Volt olyan, aki innen húzta vissza a kapcsolatát és megérte?

2021. márc. 12. 20:24
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Volt. Rövidtávon megérte, hosszútávon nem, de ezt nem lehetett előre tudni. 2 évet voltunk együtt még a mélypont után. Én úgy gondolom, hogy megérte, egyéb dolgok miatt lett vége végül,amin már csak szakember segítene, mert komoly gondok alakultak ki nála...
2021. márc. 12. 20:26
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Én egy táska cuccal jöttem el a közös házunkból a szabadságom miatt! Nehéz volt újrakezdeni szinte semmiből! Még most is nehéz, de hogy vele maradjak már nem volt egészséges élet...
2021. márc. 12. 20:27
 3/7 anonim ***** válasza:
78%

Decemberben akartam szakítani, de akkor elgyengültem. Adtam még egy esélyt, hogy beszélgessünk, hozzuk rendbe. Nagyon megbántam... Szörnyű volt a két hónap, amíg kihúztuk. Akkor éreztem igazán, hogy idegenek vagyunk egymásnak, mintha mindent elfelejtett volna, amit öt év alatt tudott és megtanult rólam. Iszonyatosan fájt. Viszont legalább így a lelkiismeretem tiszta, hogy az utolsó esélyt is megadtam.

Dönts belátásod szerintem, de ez szerintem már veszett fejsze nyele.

2021. márc. 12. 20:55
 4/7 anonim ***** válasza:
64%

Egy ellaposodott kapcsolatot megèri rendbe rakni, ha mindkettő tevőlegesen akarja.

De ezt te màr eldöntötted, így vège.

A következő is így lesz pár év alatt. Aztán lesz még egy kolléga aki figyelmesebb, kedvesebb mint a párod és újítasz.

El lehet ezt játszani egy életen àt.

2021. márc. 12. 22:09
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Most csak az a kerdes, nem csak Covid ota laposodott-e el. Mert ez iszonyuan probara tett nagyon sok kapcsolatot, es sok embert forditott ki magabol.

Persze ha elotte is ebbe az iranyba tartott, akkor ez nem kifogas. De ha azota lett rossz minden, es mar mas orszagbol latni a fenyt az alagut vegen, akkor en meg adnek eselyt.

Kiveve, ha konkretan volna egy ferfi, mert azt hiba lenne elszalasztani esetleg. Marmint azt, akivel kolcsonosen volna erdeklodes.

Kulonben beguboznek, es normalis kerekvagasban dontenek.

2021. márc. 13. 03:13
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Bárhonnan vissza lehet hozni egy kapcsolatot. Megpróbálni érdemes ha mindketten tenni fogtok érte. Azt nézd meg, ez a hajlandósság ott van-e bennetek.
2021. márc. 13. 16:03
 7/7 anonim ***** válasza:
A kérdés az, hogy ő tud e róla. Sokszor olvasni hasonló problémákat és a nem megfelelő kommunikáció vagy szimplán az, hogy a felek nem kommunikálnak egymással ez vezet szakításhoz, aztán ha az megvolt akkor a másik akkor veszi csak észre, hogy mi a helyzet. Tehát rá kellene világítani a tényekre és beszéld meg vele, hogy mit érzel mostanában, tudd meg hogy ő mit szeretne, adj neki esélyt, mert lehet csak nem veszi észre, hogy merrefelé tart a kapcsolatotok (ha így van akkor az is jó kérdés, hogy miért nem veszi észre), de ezekre a kérdésekre csak kommunikációval kapsz választ. Az is lehet, hogy közős megegyezéssel elválnak útjaitok, mert ugyanazt érzitek mindketten, de az is lehet, hogy az egymás elveszítésének érzése teljesen pozitív írányba változtatja meg a dolgokat. A lényeg, amit mondani szeretnék, hogy mielőtt lezárod magadban a teljes kapcsolatot, beszéld meg vele is, hogy mi a helyzet és ne csak tények elé állítsd, hogy vége.
2021. márc. 13. 17:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!