Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tehetnék, hogy többször szexeljünk?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
26N vagyok, párom 27F. 9 éve vagyunk együtt, ebből 1 éve élünk együtt. A páromnak nagyon stresszes a munkája, egyelőre nem tud váltani, de úgy néz ki, van kilátásban egy lehetőség neki. Heti 1x szexelünk, ami nekem sajnos nagyon kevés. 90%-ban én kezdeményezek. Próbáltam vele erről beszélni és biztosított arról, hogy nem velem van a gond, egyszerűen nagyon leköti a figyelmét a munkahelye, nagyon sokat agyal az ottani problémákon és nem tud a szexre gondolni. Ha ennél többször kezdeményezek, mindig visszautasít. Egyébként a kapcsolatunk alatt nem híztam el, azóta is tartom a súlyom, mióta összejöttünk, sokat sportolok.
Mit tehetnék? Hagyjam el? Várjak, hogy nála jobb lesz a helyzet?
Érdekes, fordított felállásban mindenki a nőt szidja és ráparancsol, hogy kötelessége szexelni, mert a munka meg a fáradtság nem kifogás.
2021. márc. 10. 14:29
12/18 anonim válasza:
El kell, hogy keserítselek kérdező, ez az idő múlásával csak rosszabb lesz. Nekem ezért lett vége a párkapcsolatomnak, mert már nem bírtam és egyidős vagyok veled, de az akkori párom 15 évvel volt idősebb. Egy darabig ettem a meszet, türelmes voltam, aztán a heti egyből havi egy lett és így tolódott ki, amíg a végén nem bírtam tovább és szakítottam vele. Huszonévesen ez édes kevés, ha mindkettőtök egészséges felnőtt ember és normális a kapcsolatotok. És a te párod ráadásul 20on éves...ha nem akar besavanyodott lenni a sok visszautasítástól, szakíts. Azt meg pláne ne hagyd, hogy az ő alacsony libidója is te hibás legyen, hogy csúnya vagy, türelmetlen vagy hasolók. Én is próbáltam mindent, mert nagyon szerettem az akkori párom, de rájöttem, 20on évesen nem erre vágyom. Próbáltam türelmes lenni, erélyes lenni, csak veszekedés lett a vége és mindig fontosabb volt a munkája. Engedd el és tudom, hogy nagyon rossz, mert írod, hogy 9 éves vagytok együtt, de ez jobb nem lesz, hidd el nekem.
2021. márc. 10. 15:26
13/18 anonim válasza:
Várj egy darabig, de ne nagyon remélj változást.
Világ életemben nagyon sokat dolgoztam sok stresszel kaotikus élettel.
Volt, hogy három hónap alatt vettem egy két éves autót, volt, hogy egy évig se tudtam pótolni a kiesett suzukimat.
De ennek semmi hatása nem volt a szexuális aktivitásomra, még 60 felett se.
Valamikor még ilyen szexbaratság féle kapcsolatot azért hagytam abba, mert a nő minden alkalom után sírva fakadt, hogy ezt miért hagyta ki éveken át!
Nehogy úgy járj te is!
2021. márc. 10. 15:30
14/18 anonim válasza:
Jobb biztos nem lesz, de szerintem ne hagyd el, az olyan gáz. Viszont ha gondolod, hetente találkozhatunk 3-4 alkalommal, szigorúan csak "sportolásra"...
2021. márc. 18. 14:14
15/18 anonim válasza:
27 évesen heti 1 alkalom nagyon kevés.
Kérdezted már tőle a nyitott kapcsolatot?
2021. márc. 18. 18:44
16/18 anonim válasza:
Mi utoljára tavaly februárban szeretkeztünk.
2021. márc. 18. 19:51
17/18 anonim válasza:
Nem az a lényeg hogy ki szerint mi a kevés vagy sok, hanem az hogy nem vagytok kompatibiisek. Egy ideig lehet bírni de mindig jöbet egy stresszesebb időszak. Az élet konkrétan csupa stressz.
2021. márc. 18. 21:00
18/18 anonim válasza:
Számomra a stressz levezetésére nagyon jó a szex, olyankor gyakrabban is kívánom, persze elképzelhető, hogy a párod másképp van bekötve. Úgy gondolom párodnak egyszerűen ennyire van igénye, és jelenleg a munka úgymond kifogás, hogy miért ne legyen szex. Ha számodra nagyon fontos a több intimitás és kevés, hogy időnként megoldod magadnak akkor más partner után kell nézned, más a szexuális étvágyad. Hosszú távon lelombozo, ha 90%ban kezdeményezel, de rendszeresen elutasítanak.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!