Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan oldjuk meg a problémáinkat a férjemmel ha nem hajlandó beszélgetni és terápiára sem akar velem eljönni?
Attól, hogy a férjed nem beszél, még elég tisztán kommunikálja a kapcsolathoz való hozzáállását.
-Problémákról nem beszél
-Terápiát nem akar
-Nem érdekli mire van szükséged, mik a problémáid
-Nem hajlandó változtatni.
Ez a klasszikus esete annak, amikor elpárolog valaki egy kapcsolatból. Még ahhoz sincs mersze, hogy megmondja nem akarja már folytatni. Ha tényleg mindent bevetettél és úgy is ez a helyzet, akkor szerintem látod majd örülni a férjed... Amint felhozod neki a válást.:(
"de a megoldásra való törekvéseimet mind leszereli"
Ne haragudj, de ez veszett fejsze nyele. Az is érdekes, hogy egy felnőtt férfi téged hibáztat a hízásért. :D Ne már. Inkább csak nem tud mértéket tartani, amit az elszívott cigaretta mennyisége is bizonyít.
Ne haragudj, hogy elmondom, de talán jobb is, hogy nem lett tőle gyereked. A baba után is ugyanúgy megromlott volna a kapcsolat, és az már a gyerek lelki világát is rombolta volna. Persze megértem, hogy ez iszonyú fájdalom. Viszont én azt mondom, hogy ha ennyire nem tesz a kapcsolatért, akkor hagyd el, és lehet, hogy mással gördülékenyen fog menni a gyerekvállalás is.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!