Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Milyen jelei voltak a bántalma...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen jelei voltak a bántalmazó kapcsolatnak, amelyek fölött eleinte elsiklottatok, de már t.udjátok, hogy figyelnetek kellett volna rájuk?

Figyelt kérdés

Remélem, érthetően fogalmaztam meg a kérdést. Mondok példát:

A kapcsolat eleje:

Randin ültök egy kávézóban, te kértél a kávédra tejszínhabot, de tejszínhab nélkül hozzák ki. Mire ő éktelen haragra gerjed, és még azután is fröcsögve szidja a helyet, hogy a pincér pótolta az elmaradt tejszínhabot. Amikor kéred, hogy nyugodjon le, megmagyarázza, hogy csak számodra akart tökéletes szolgáltatást biztosítani, mert annyira szeret.

Ezáltal elsiklasz fölötte, pedig már gyanakodhatnál, hogy ez egy piros zászló...

2-3 év múlva:

Pofont kapsz, amiért elsózod a húslevest.

2021. márc. 9. 23:12
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
100%

Nem valami erthetoen fogalmaztam , de ugy akartam leirni, hogy amiket eloadott magarol, es zarojelben ami az igazsag volt.

Kesobb persze lassan lassan kiderulgettek rola a dolgok (a sajat rokonai mondtak el nekem sokmindent, de en nekik se hittem, ilyen vak a szerelem🤦‍♀️) de mikor a sajat szememmel lattam hogy valoban ilyen halistennek 1 honapon belul leptem tole... terhesen. Eletem legjobb dontese volt 😊👍🏻

2021. márc. 10. 12:17
 22/26 A kérdező kommentje:
Én értettem. Örülök, hogy ilyen erős voltál! :)
2021. márc. 10. 12:20
 23/26 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon aranyos vagy koszonom 😊❤

Azert irtam le hatha egy lany olvassa es meg idoben eszbe kap! Mert halistennek en megusztam par pofonnal (igazabol nem az volt a rossz, hanem a szavai, jobban fajtak) de van aki nem ilyen szerencses🤕

A masik meg hogy az ilyenek nem erdemlik hogy feleseg legyen mellettuk, ezeknek a narkos rodasok valok, lanyok hagyjatok meg oket egymasnak es legyetek okosabbak mint en😀

2021. márc. 10. 12:25
 24/26 anonim ***** válasza:
100%
Gondolom akkor a gyereket nem is látja, nem kíváncsi rá igaz? Mondjuk addig a jó, amíg nem. Látom te is fiatal voltál, első kapcsolat, nagyon sokan indulnak így és ragadnak bele a sz.rba... de én is azért írtam le, hátha van valaki, akinek sikerül felnyitni a szemét. Kaptam üzenetet privátban, ami nem segítség volt, hanem okoskodás, miszerint rendőrség, stb, hát egyébként tájékoztatásul közlöm, a családban volt ennél sokkal durvább, és 1 éjszakára se fogták bent a férjet, nem hiába van ennyi családon belüli erőszak, mert nem foglalkoznak vele hiába fordul az ember segítségért! Úgyhogy ez nem ilyen egyszerű, de mondom, aki nem volt benne, nem tudja.
2021. márc. 10. 13:00
 25/26 anonim ***** válasza:
100%
Pár hónapig nagyon kedves volt, már az elején mondta, hogy én vagyok élete szerelme, majd elvesz feleségül...Szintén tini voltam, ő pedig egy idősebb férfi. Kaptam az ajándékokat, virág, drága parfümök, drága ékszerek, nagyon boldog voltam. Bár közben udvariasan közölte nemtetszését pár dologgal kapcsolatban: fiú barátok, haspóló, smink, közösségi oldalak használata, és hogy előtte már voltam 1 fiúval. De azt mondta elfogad így. Már az első 1 hónap után, minden nap volt valami, bármi, amivel kitalálta, hogy én megbántottam, és egész nap könyörögnöm kellett, hogy bocsásson meg (Pl. hogy ehettem paradicsomot? Ő azt nem szereti, én se szeressem, és egész nap ezen ment a hiszti.) Aztán egyre többet mondogatta, hogy nem tetszik neki, hogy a legjobb barátom fiú, majd egyszerűen eltiltott tőle. Szomorú voltam, de volt egy legjobb barátnőm is, vele találkozgattam. Aztán kitalálta 1 kép alapján, hogy neki ő nem szimpatikus, nem találkozhatok vele többet. Ezt csinálta minden ismerősömmel. Egyszer megtudta, hogy haspóló volt rajtam, és bár ezt eddig elnézte nekem, akkor szakított érte, mert magamutogató qrva vagyok. Pár óra múlva írt, kibékültünk, de törölnöm kellett magamat a közösségi oldalakról, mert az csak a magamutogató qrváknak van, és biztos ott pasizok. Aztán elkezdte mondogatni, hogy ő milyen nagylelkű velem, szóba sem állna olyan undorító qrvákkal, akik már nem szüzek, de nekem ezt is elnézi, de azért érezzem magam nagyon rosszul, hogy ilyen hibát követtem el, hogy nem vele voltam először. Majd amikor már látta, hogy szorongok, minden barátomtól megfosztott, és minden önbizalmamat elvette, mindig ordított velem, mindenen kiakadt, ha nem értettem vele egyet, vagy nem azt csináltam amit mond. Ha nem vagyok rasszista, vagy nem akarom alázni a túlsúlyos embereket, a kapcsolatunknak nincs jövője, és szakít, mert ez neki fontos. :D Persze ezzel csak ijesztgetett, mert látta, hogy ennyire nem tud rám hatással lenni. Mindig éreztette, hogy én egy sz@r vagyok, és csak ő szeret, és más nem is fog soha, ezért vele kell maradnom. Aztán nálunk is kezdődött: a lelki terror amiben folyamatosan tartott, nem volt elég, folyamatosan erőszakoskodott velem, rendszeresen akaratom ellenére szexeltünk, fájt, mondtam is neki, sírtam, de nem állt le, lefogott. Aztán jött az első pofon: azért, mert szájfényes szájjal megpusziltam. Utána nem kaptam többet, de mindig rángatott. Ezután hetekig késett a menstruációm, sírtam, azt hittem terhes vagyok, azt mondta semmiben nem segít, rá ne számítsak, ne legyek ilyen életképtelen, hogy 15 évesen ezt nem tudom egyedül megoldani. Valószínűleg már a stressztől nem jött meg nekem 1 hónapig... Utána persze megint szeretett, és el akart venni, ha szakítok, akkor pedig öngyilkos lesz... Szakítottam, egy ideig még zaklatott, és az osztálytársaimat is, mindenki letiltotta, azóta is él, hála istennek barátnő nélkül.
2021. márc. 10. 13:54
 26/26 anonim ***** válasza:
100%
#25 pusztuljon el... az osszes tarsaval egyutt..
2021. márc. 11. 11:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!