Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen jelei voltak a bántalmazó kapcsolatnak, amelyek
fölött eleinte elsiklottatok, de már t.udjátok, hogy
figyelnetek kellett volna rájuk?
Figyelt kérdés
Remélem, érthetően fogalmaztam meg a kérdést. Mondok példát:
A kapcsolat eleje:
Randin ültök egy kávézóban, te kértél a kávédra tejszínhabot, de tejszínhab nélkül hozzák ki. Mire ő éktelen haragra gerjed, és még azután is fröcsögve szidja a helyet, hogy a pincér pótolta az elmaradt tejszínhabot. Amikor kéred, hogy nyugodjon le, megmagyarázza, hogy csak számodra akart tökéletes szolgáltatást biztosítani, mert annyira szeret.
Ezáltal elsiklasz fölötte, pedig már gyanakodhatnál, hogy ez egy piros zászló...
Hát nem nagyon járt hozzánk, mert ott ugye nem tudta magát kiélni, meg ő nem szeret autózni, stb így én mentem hozzá, de ha jött hozzánk, mindig elővette a szuper kedves és udvarias arcát.
2021. márc. 10. 09:22
12/26 anonim válasza:
#9 és ezután elmenekültél, és vége lett? Vagyis az ilyen emberek nem adják fel annyi után, hogy nem állsz velük szóba. Hogy siekrült végleg magad mögött hagyni?
2021. márc. 10. 10:04
13/26 anonim válasza:
Letiltottam mindenhonnan, telefonszámot cseréltem. Utána igazából nem is nagyon keresett, mert volt már neki más, tervbe volt hogy egy 17-18 éves csaj vidékről hozzá cuccol, szerintem ahogy én eljöttem, rá pár napra már ment hozzájuk lakni ez a kiscsaj. Közös ismerősöktől hallottam vissza ezt-azt, miket kitalált rólam, de annyira nem érdekelt, hogy magyarázkodjak na meg sokáig még én szégyelltem magam azért, mert ez megtörtént velem. :(
2021. márc. 10. 10:09
14/26 anonim válasza:
Egyébként sokszor ez csak üres fenyegetődzés, előbb mártotta volna belém a kést mint hogy leugorjon az erkélyről, csak hát nyilván ezzel sakkban tudott tartani így ilyen fiatalon, nem véletlen, hogy sem előtte, sem utána nem volt korban hozzá illő barátnője. Ezt is régi, közös ismerőstől tudom, hogy a mai napig a 20 év alattiak után koslat.
2021. márc. 10. 10:14
15/26 A kérdező kommentje:
Szégyellje magát ő.
Amit másképp lehetett volna csinálni, a szülők helyében, hogy erősebb kezekkel fognak az ismerkedéskor, de ők sem tudhatták. Igazából a szülőknek is más-más a tűréshatáruk. Az én családom a finomabb ráhatásokat is nehezen tűrte az exem részéről. Míg exem tesója abba is beleszólt már, mit vesz fel a barátnője, és az ő szülei csak szóltak érte, de nem kezdték el ellenezni az egész kapcsolatot. :/ Meglátjuk, mi lesz belőle.
2021. márc. 10. 10:15
16/26 anonim válasza:
Nem tudtak semmiről, ha volt is rajtam lila folt az olyan helyen volt, hogy ne lássák, sajnos én is buta voltam ezt bevallom, ma már biztos a legelső apró jelnél dobbantanék. Pár évvel később mondtam el szüleimnek meg tesómnak (egy bátyám van) mert valahogy feljött rá a szó az ilyen témára, és mondták hogy hogy lehet tűrni, stb, akkor jött ki belőlem minden, egyébként szerencsére túl tettem magam rajta, nincs kihatással a mai életemre, egy jó lecke volt az biztos.
2021. márc. 10. 10:21
17/26 A kérdező kommentje:
Örülök, hogy fel tudtad dolgozni, mert ez tényleg nagyon-nagyon durva.
2021. márc. 10. 10:22
18/26 anonim válasza:
Szerencsére ilyen fajta vagyok, török előre :D nagyon nehéz volt meg nem ment könnyen, utána vagy 2-3 évig rá se tudtam nézni egy férfira sem, de kellet is ez a kis idő, hogy egyedül legyek és átértékeljem a dolgokat.
2021. márc. 10. 10:26
19/26 anonim válasza:
#9, nagyon durva, meg az is, amiket utólag írtál. És sajnos nagxon jellemző is. Az ilyen esetekben nem is igazán hallottam olyat, hogy ne az áldozat szégyellné magát. Szerencsére én sose voltam ilyen helyzetben, de kisebb dolgoknál is sokszor olyan erős szégyent és önhibáztatást éreztem hogy el se tudom képzelni, egy hozzád hasonló hogy bírt ebből egyedül kimászni. Mindenesetre szuper, hogy már jobban vagy, és soha többé nem sétálsz bele ilyesmibe. Köszi, hogy megosztottad, remélem lesz olyan, akinek hasznára válik.
2021. márc. 10. 10:29
20/26 anonim válasza:
Voltak az elejen jelek, pl alkalmankent fuvezik (=kemeny drogfuggo volt, a leggusztustalanabb szintetikus olcso szarokon elt) buntetett eloeletu (=van meg hatra masfel eve) feltekeny tipus (=felejtsd el hogy anyadon kivul barhova mehetsz, facebookod legyen, egy ido utan mindent letorolt a telelfonomrol, allandoan ellenorzott)
Baratnoimet ismeretlenul is utalta
Mondanom se kell hogy megutott
Nem dolgozott
Es nekem ettol van gyerekem😅 de halistennek a gyerekkel se tudott megfogni, leleptem, de az elejen azt a 3 dolgot elneztem neki, mert 19 eves voltam es o volt az elso komoly kapcsolatom.
Ma mar egybol felejtos lenne egy ilyen ferfi.
Hala istennek en idoben leptem, de idokozben kiderult hogy a volt feleseget sokkal durvabban verte. Ja, es ott is van egy gyerek.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!