Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális ha van köztünk szex ha már nem vonz úgy?
Az alakja nem olyan mint volt aminek az oka h nincs ereje figyelni magára. Egyéb kapcsolati gondok is vannak, de ennek ellenére ha más nem de nagyon ritkán petting van.
Normális h ilyen viszonyban mégis megtortenik? - mert én sokszor nem őt (a társam) kívánom hanem mint egy nőt.. De ő tudja ezt és más okok miatt is mintha nem egy pár lennénk.
"mert én sokszor nem őt (a társam) kívánom hanem mint egy nőt.."
mi azzal a baj, hogy "mint egy nőt" kívánod? ezzel miért nem őt kívánod? lehet, hogy félreértettem valamit, de szerintem ez annyi, hogy bár döcög a kapcsolat, de ettől még egy kívánatos nőnek tartod, és ha épp nem annyira a mély érzelmek kifejeződéseként jövő szexre vagy ráhangolódva (és ez sokunknál elég gyakori), akkor megy a szex. hol itt a probléma? inkább oldjátok meg az egyéb kapcsolati problémákat.
A gond az hogy ezt a megkívánást nem ő hozza ki belőlem (a tettei, a teste látványa stb) hanem a hosszú ideig több hónapig nincs semmi állapot amikor kb. már a legyet is megd..ná csak du..hasson végre ösztön..bocsi de talán így érthetőbb.. A rendes szex tavaly februárban volt..azóta csak a 4 5 hónaponkénti petting van/volt
A gond h a viták gondjaink miatt nincs vonzódás mert hiába próbálom megbedzélni vele mintha nem akarná érteni.
Tudja h a régebbi kinézete tetszett.
Én ezért szeretem inkább a vékony csajokat. Mondják, hogy milyen rossz az olyan gebe, de ami jó pont, hogy azok a csajok iszonyú nehezen híznak el.
Vagy pl én is ilyen vagyok, hogy nem az evésben élem ki magam. Nem nasizok, nem érdekel a zaba, nem vagyok megőrülve az édes ízért, stb. Nőben is van ilyen. Na inkább ilyet választok, mert aki vékony marad, azt valszeg még 10-20 év múlva is fogom kívánni már csak ezért is. Még fiatalon lehet mondani, hogy más alkatú nő is vonzó, de pl a 40 feletti nők közül én már csak a vékonyakat látom szépnek abszolút.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!