Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A tini fiúk csak szerintem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A tini fiúk csak szerintem sokkal helyesebbek mostanság, mint a huszonéves férfiak?

Figyelt kérdés
24 éves vagyok, de rendszeresen középiskolásokon akad meg a szemem. Nem akarnék tőlük természetesen semmit, de sokuk annyival jobbn néz ki, mint a korombeliek. Stílusosan öltöznek, jó a frizurájuk, vékonyak, vonzó az arcberendezésük.
2021. márc. 8. 21:51
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
74%
Korodbelieket hol látsz? Huszonéves melósokat a gyárak, fizikai munkahelyek környékén, vagy pedig az egyetemeken, irodaházakban lévő huszonéveseket nézed?
2021. márc. 8. 21:52
 2/11 A kérdező kommentje:
Egyetemen, szórakozóhelyeken (még nyitva voltak).
2021. márc. 8. 21:54
 3/11 anonim ***** válasza:
95%
Én is 24 éves vagyok és nekem is a fiatalabbak jönnek be :) A mostani tizenéves meg 20-22 srácok olyan divatosak, szép a hajuk, ápoltak, sportosak.
2021. márc. 8. 22:11
 4/11 anonim ***** válasza:
83%
Amúgy miért nem akarsz tőlük semmit? Én voltam nemrég 18 éves sráccal és nem látok ebben semmi rosszat. Ha már legális korban van, miért ne. Jó persze nem párkapcsolatra kell gondolni.
2021. márc. 8. 22:19
 5/11 anonim ***** válasza:
87%
Egy 22 éves haveromnak is 26 éves barátnője van és már 3 éve együtt vannak.
2021. márc. 8. 22:22
 6/11 anonim ***** válasza:
89%
Én nagyon gyereknek látom még őket, de azt elismerem, hogy jobban adnak magukra. A lányoknál viszont sokallom a sminket, olyan szépek a szomszéd lányai is smink nélkül, aztán magukra tolják a sötét matt rúzst egyensminket, hajat és furán szomorú leszek :D De lehet öregszem.
2021. márc. 8. 22:43
 7/11 anonim ***** válasza:
85%

Világéletemben a nálam fiatalbb fiúk tetszettek, vonzott a fiatalságuk. A férjem is fiatalabb pár évvel.

40/N

2021. márc. 8. 23:04
 8/11 anonim ***** válasza:
40%
Én nem így látom. Nekem mindig az idősebbek tetszettek.
2021. márc. 8. 23:09
 9/11 anonim ***** válasza:
26%
Szerintem is helyesebbek a tinik. József, 65.
2021. márc. 9. 11:32
 10/11 anonim ***** válasza:
0%

Nem akarnék tőlük természetesen semmit, de sokuk annyival jobbn néz ki, mint a korombeliek. Stílusosan öltöznek, jó a frizurájuk, vékonyak, vonzó az arcberendezésük."

Magyarul a bzis hajú melegen öltözködő xxl-es elefánt sport cipőt hordó boka nadrágot viselő rossz köcs..ögök az ízlésesek meg helyesek szerinted.. Bravo !

2021. márc. 10. 20:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!