Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A huszonéves pasik nem valók a 30-on felüli nőkhöz?
Emberfüggő sajnos a mai férfitársaim azt látom nem nőttek fel.
2019. okt. 17. 12:04
Ez NEM kor, hanem személyiségfüggő. Majdnem ugyanennyi idősek vagyunk baratnommel mint ti es működik 3+ éve. Hangsúlyozom működik, nem szenvedés
Ha kínlódás már 2 eve akkor minek vagy vele?
2019. okt. 17. 12:07
es te minek kinlodsz vele 2 eve? ja varj kitalalom, tuti jol nez ki:) azert arra vigyazz ha gyereket akarsz, kezdesz kicsuszni az idobol, ha meg nem csusztal ki, ugyanis egy kapcsolatot is fel kene epitened elotte amibe lehet szulni.
2019. okt. 17. 12:08
4/14 A kérdező kommentje:
3 as én egy szóval se mondtam hogy akarok gyereket mert én nem vágyom erre. Nekem csak egy normális komoly férfira lenne szükségem!
hat akkot talan ne kisfiukkal gyere ossze, ha komoly ferfit akarsz. fuck logic?
2019. okt. 17. 12:24
TISZTELET A KIVÉTELNEK, de a mai huszonéves pasik, azok gyerekek.
Éretlenek, depisek, homárok-félhomárok,...
A legtöbbjükben még akár laboratóriumi körülmények között kimutatható mennyiségben sincs semmi férfias, pláne FÉRFIAS összetevő.
És nem, a kockás has és a 25 centis farok rohadt kevés a FÉRFI szinthez!
2019. okt. 17. 12:35
Én azt látom, hogy semmilyen korosztályú nőhöz nem valók aki komoly, felnőtt kapcsolatot szeretne. Van kivétel bőven persze, de én sem értem mi történt a férfiakkal. Én is 30-as leszek lassan de még a saját korosztályom férfi tagjai is elborzasztanak annyira gyerekek. Csak a számítógépes játék, a bulika, a haverozás. Karrier, célok, megtakarítás sehol. Nem önállóak, elmosogatni vagy bevásárolni sem tudnak önállóan, gyerekes hülyeségekre szórják a pénzt. Annyi barátnőmet látom ilyen fiúcskákkal kínlódni akik azt sem tudják hol tartják a mosóport és hova kell rakni a gépben, vagy milyen kenyeret szoktak venni.
2019. okt. 17. 12:45
Hát igen 7-es teljesen megértelek titeket.
Ezt férfiként mondom borzalmasak a magyar férfitársaim,gyerekes kicsinyes gondolkodás,se karrier,se célok.
Így lógnak a levegőbe,lusták fáradtak,rinyagépek.
Nem csodálom alig kellünk a nőknek,40-esek is dettó ugyanez.
2019. okt. 17. 12:53
Szia! Ez nem kortol fugg ki milyen erett. Ismerek harmincas ferfit es not is aki olyan mint egy gyerek. Huszas, harmincas, negyvenes korosztalyban is van erett es erettlen ember is. Talalhatsz huszasok kozott is olyat aki nem gyerekes!:)) De egyebkent ez noknel is problema. Koztuk is sok a gyerekes..meg akinek a buli a sminkeles meg a baratnozes a legfontosabb. Mosogstni meg nem mosogat..nehogy a friss mukorme megseruljon:D
2019. okt. 17. 13:04
Van ahol müködik az ilyen korkülömbséggel is,személye válogatja.De ahogy te írod,nem fog felnőni még 10 év múlva se.Hagyd elmenni,kinlódjon vele más.
2019. okt. 17. 13:07
Kapcsolódó kérdések: