Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális hogy a párom 26 évesen ilyeneket csinál?
Olyan melóhelye van, ahol rálátni az utcára/járdára.. egy 16 éves kissráccal meg neki az apjával dolgozik. Néha be szoktam menni hozzájuk ha hívnak, és épp van szabadidőm. Egy ideje többször észrevettem, hogy a kissrác ha elmegy a bolt előtt egy jó csaj, akkor a párom által gyakran mondott ilyen tipikus vicces hanglejtéssel használt “kívánok” jelzővel adja tudtunkra hogy tetszett neki az ott elhaladó csajszi. Amivel nincs is gond, fiatalka, nincs barátnője, nyitogatja a szárnyait. Aranyos..
Aztán ilyenkor mindig zavartan a páromra néz, mintha várná a megerősítést, amit nem kap, mivel ott vagyok.
Rákérdeztem nála, ő is szokott-e ilyet hogyha lát egy jó csajt akkor tesz-e ilyesfajta megjegyzést, és mondta hogy igen.. szerintem ez 26 evesen elég gyerekes, és nem is esik jól hogy vagyok neki, de közben más nőkre “kívánok”-ozik, mert hogy jól néz ki meg mennyire vicces. Szerintem rettentő gyerekes, nekem meg megalázó érzés hogy ilyen a hátam mögött. Én se fütyörészek más férfiak után, sem mondom a barátnőm előtt hogy “Kívánok!😉😉”
Nyugodtan mondjátok meg ha ezt túltolom, lehet értelmesen is, de nekem nem esik jól..
A munkahelyekre kell neha a poen es a lazaság anelkul kemeny lenne csak dolgozni dolgozni.
Kár ilyeneken fennakadni
Annyira vicces, amikor akár itt is ezen az oldalon, vagy a valóságban a nők rácsodálkoznak arra, hogy a férfiak hogy beszélnek egymás között. Értsétek már meg, hogy mindig így beszélnek! 1-es, 3-as válaszolók. Lehet gyerekesezni, lehet shamingelni, megpróbálni megszégyeníteni, lehet ál-kamu-kiakadni, meg ilyeneket mondani, de a férfiak megvan, hogy hogy beszélnek egymás között, amikor a nők nem hallják.
Az én ismerősi körömben is! Pedig itt aztán vannak értelmiségi, jól kereső, értelmes, intelligens emberek a környezetemben. A legtöbb régi barátom informatikus, mérnök, páran mára középvezetők. Én pl. pénzügyi dolgozom. Nem tizen-, vagy huszonévesek vagyunk már. Sokunknak van párja, családja is.
De attól még így beszélünk! "Igen, hű de megb*nám azt a csajt." Igen. Mint ahogy a nőknél is megvan, hogy olyan témákról beszélnek sokszor kizárólag a barátnőik előtt egymás közt, amikről férfiak társaságában nem beszélnek. Szóval ne akadjatok már ki ilyeneken könyörgöm.
Ő volt a legértelmesebb csávó a faluban?
Biztos?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!