Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan fizessem a spirált?
Egy nőgyógyászati probléma miatt hormon tartalmú spirált kell felrakatnom, ami védelmet nyújt, nem kell óvszert venni. A spirál ára 60.000 körül van, a felhelyezés 30.000. A spirált ti felesben fizetnétek? hogy működik nálatok?
22L
"Ha én nem léteznék, rengeteg ember lenne már a föld alatt ..."
Abszolút hihető, hogy rengeteg olyan ember van, akinek az életet egy 9,6 millió lakossal rendelkező országban kizárólag, egyes-egyedül te voltál (lettél volna) képes megmenteni.
Nem én voltam, aki reagált a hozzászólásodra, de ha valóban van egy lányod, aki lassan érdeklődni kezd a fiúk iránt, akkor gondolom, egyáltalán nem zavarna téged, ha tudnád, hogy pár év múlva így nyilvánul meg róla az első szerelme a haverjai füle hallatára:
"Fizetem a fogamzásgátló tablettáját. Így natúrba durranthatok belé! Egy prosti alkalmanként meg 15-40 ezer Ft.
Mi van irigykedsz? Kössél még belém továbbra is. Annyira nevetséges ez a TE egy szar vagy, majd én megmondom neked hol a helyed hozzáállásod. Tök mindegy mit mondasz, az érdemeimet nem tudod elvenni. Ki mondta te nagyokos hogy csak én vagyok képes megmenteni embereket. Nyelvészke. Szánalmas az erőlködésed...
Tisztában vagyok a "férfi világgal", az hogy te a rózsaszín álmaidban élsz, a pasik első reakciója egy nőre: dugnám mint az állat, vagy úúúú, hagyjuk... A lányom is ebben a világban él, mit mondjak erre? Ha a fiű szemtelen vagy erőszakos lesz, akkor kezelésbe lesz véve. Sőt, az első bemutatkozó debütálásán négyszemközt fel lesz világosítva. Na nem a szexről, hanem hogy vagy férfiként viselkedik, vagy kezdhet más lány után nézni. Egyébként nálunk a férfi modell elég jó, nem a telefonját nyomkodó unalmas, tetkós, szakállas majom gyerek a követendő példa. Az meg hogy amajd hogyan éli a szexuális életét a lányom, az meg az ő dolga. Mi családban élünk, minden nap beszélgetünk mindenféléről...
"Kössél még belém továbbra is. Annyira nevetséges ez a TE egy szar vagy, majd én megmondom neked hol a helyed hozzáállásod."
Ha már engem nevezel "nyelvészkének", megkérdezhetem, hogy tényleg ekkor kihívás volt helyesen értelmezni azt, amit így írtam le:
"Nem én voltam, aki reagált a hozzászólásodra, ...."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!