Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan fizessem a spirált?

Figyelt kérdés

Egy nőgyógyászati probléma miatt hormon tartalmú spirált kell felrakatnom, ami védelmet nyújt, nem kell óvszert venni. A spirál ára 60.000 körül van, a felhelyezés 30.000. A spirált ti felesben fizetnétek? hogy működik nálatok?

22L

2021. márc. 3. 13:10
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%
Én fogamzásgátlót szedek védekezésképpen és felesbe fizetjük.
2021. márc. 3. 17:53
 12/20 anonim ***** válasza:
50%
Komoly kapcsolatok lehetnek azok, ahol pl. az óvszer tételnek minősül. Vagy a tabletta...
2021. márc. 3. 18:24
 13/20 anonim ***** válasza:
89%
Nekem is eü. okból kellett hormonális spirált tetetnem, 75 ezer volt akkor, és 20-ért tette fel a doki magánrendelőben. Még egyetemista voltam, vőlegényem fizette egy az egyben, számára ez nem volt kérdés.
2021. márc. 3. 18:45
 14/20 anonim ***** válasza:
0%
Még jóhogy fizette. Natúrba durranthathatott beléd! Egy prosti alkalmanként meg 15-40EFt.
2021. márc. 3. 18:59
 15/20 anonim ***** válasza:
79%
14-es, te egy megkeseredett gyökér incel vagy, sajnálatos, hogy ilyenek léteznek egyáltalán.
2021. márc. 5. 20:26
 16/20 anonim ***** válasza:
45%
Nekem jó az életem, nem kell csajok után futnom, mivel házas vagyok. A lányom lesz lassan olyan korú, hogy elkezdjen a fiúk után érdeklődni. Az meg hogy kimondom a véleményemet egy dolog. A liberál rózsaszín habos maszlagot meghagyom neked. Ha én nem léteznék, rengeteg ember lenne már a föld alatt, szóval a jókívánságaidat, meg az ostoba buta sztereotípiáidat tartsd meg magadnak. Én veled ellentétben nem személyeskedem, csak kimondom azt, amit ti nem mertek. Nekem jó a magánéletem, az egzisztenciám, elismert ember vagyok. Még jó hogy te eldöntötted mi is legyen velem... :D Azt tudtad hogy az általad leírt jókívánságok a te lelki világodat és lelki világodat tükrözi, de nem is rólam szól, hanem önmagadról. Mi bánt? Mi hiányzik? Nem jön a megváltó? Hát az nem is fog, próbálj önmagaddal foglalkozni, ha az én kommentem meg nem kompatibilis a te világoddal, miért reagáltál rá? Azt tudtad hogy az ember arra reagál, ami hatással van rá? Nincs pasid? Átvert? Otthagyott? Megcsalt? Nem fizette a spirálodat? Mivel kb. gőzöm sincs hogy ki vagy, a semmi, nulla, egymondatos véleményedből ítélve még csak távolról sem érezlek vitapartnernek, így még ez a kommentem is a nagylelkűségemre vall irányodba.
2021. márc. 6. 12:25
 17/20 anonim ***** válasza:

"Ha én nem léteznék, rengeteg ember lenne már a föld alatt ..."

Abszolút hihető, hogy rengeteg olyan ember van, akinek az életet egy 9,6 millió lakossal rendelkező országban kizárólag, egyes-egyedül te voltál (lettél volna) képes megmenteni.

Nem én voltam, aki reagált a hozzászólásodra, de ha valóban van egy lányod, aki lassan érdeklődni kezd a fiúk iránt, akkor gondolom, egyáltalán nem zavarna téged, ha tudnád, hogy pár év múlva így nyilvánul meg róla az első szerelme a haverjai füle hallatára:

"Fizetem a fogamzásgátló tablettáját. Így natúrba durranthatok belé! Egy prosti alkalmanként meg 15-40 ezer Ft.

2021. márc. 7. 08:12
 18/20 anonim ***** válasza:

Mi van irigykedsz? Kössél még belém továbbra is. Annyira nevetséges ez a TE egy szar vagy, majd én megmondom neked hol a helyed hozzáállásod. Tök mindegy mit mondasz, az érdemeimet nem tudod elvenni. Ki mondta te nagyokos hogy csak én vagyok képes megmenteni embereket. Nyelvészke. Szánalmas az erőlködésed...

Tisztában vagyok a "férfi világgal", az hogy te a rózsaszín álmaidban élsz, a pasik első reakciója egy nőre: dugnám mint az állat, vagy úúúú, hagyjuk... A lányom is ebben a világban él, mit mondjak erre? Ha a fiű szemtelen vagy erőszakos lesz, akkor kezelésbe lesz véve. Sőt, az első bemutatkozó debütálásán négyszemközt fel lesz világosítva. Na nem a szexről, hanem hogy vagy férfiként viselkedik, vagy kezdhet más lány után nézni. Egyébként nálunk a férfi modell elég jó, nem a telefonját nyomkodó unalmas, tetkós, szakállas majom gyerek a követendő példa. Az meg hogy amajd hogyan éli a szexuális életét a lányom, az meg az ő dolga. Mi családban élünk, minden nap beszélgetünk mindenféléről...

2021. márc. 8. 02:01
 19/20 anonim ***** válasza:

"Kössél még belém továbbra is. Annyira nevetséges ez a TE egy szar vagy, majd én megmondom neked hol a helyed hozzáállásod."

Ha már engem nevezel "nyelvészkének", megkérdezhetem, hogy tényleg ekkor kihívás volt helyesen értelmezni azt, amit így írtam le:

"Nem én voltam, aki reagált a hozzászólásodra, ...."

2021. márc. 8. 07:18
 20/20 anonim ***** válasza:
17. Akkor a kommented mi volt? :D Szerintem hagyjuk, az ovis korszakom már lezárult 40 évvel ezelőtt.
2021. márc. 9. 16:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!