Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért szakítanak a lányok velem pár hét után?
Figyelt kérdés
Első barátnőmmel másfél hónapig jártunk, és nagyon sokat veszekedtünk és gondolom megunta a hülyeségeim.. De ez régen volt azóta sokat változtam. A második barátnőmmel 2 hétig jártunk utána megcsalt. A harmadik barátnőm igazából jó lett volna, de a távolság miatt nem hinném hogy lett volna jövőnk. 2 hétig voltunk együtt és 2szer taliztunk. A negyedikkel igazából csak egyszer taliztunk volt csok is kedves voltam vele.. Viszont mikor haza értem azt mondta nem akar kapcsolatot. Az ötödik barátnőm most szakitott pár napja. 2 hétig voltunk együtt. Pedig szerintem vele illettem össze a legjobban.. Na szóval kedves, illedelmes vagyok a lányokkal, ha tényleg nagyon bejön akkor vissza írok neki egyből. Ajándékokat veszek nekik minden talinál.. Csokolgatom ölelgetem őket sokszor.. Nem vagyok nyomulós és idegesítő sem vagyok.. Mindig meghallgatom őket ha bajuk van. És mégse jön össze egy normális tartós kapcsolat. Miért van ez?2021. márc. 3. 10:12
11/14 anonim válasza:
Szerintem tul visszafogott vagy. 2 randi utan mar elettarsnak szamit nem baratnonek. Amugy valoszinuleg itt van a baj. Empatia nem sok szorult beled, raadasul fel sem ismered, hogy nyomulos vagy. A figyelmetlenseg teljes hianya. Szerintem azert hagynak ott, mert a 3. randin mar lanykeres lenne. Ultragaz.
12/14 anonim válasza:
Az enber, aki két hétig jár enberekkel:)
14/14 anonim válasza:
Enber hát:) egyenlőre mindent enbernek hívunk...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!