Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Ti szakítanàtok azért egy férfivel, mert nem jegyeznek el, nem lesz mostanában esküvő?
Ugyan mióta vagytok együtt, beszéltetek-e róla, mik a KÖZÖS igényeitek? Milyen a kapcsolatotok?
Babàm, kevés az info.
Ha te vagy a lány, akkor ülj le s kérdezd meg, hogy mi a terve.
Ha a beszélgetés után úgy látid, akkor kérd meg te az ő kezét.
Akkor, ülj le s nagyon komolyan kérdezd meg.
Az a baj, hogy ha azt mondja, hogy ok, 2022-ben elveszlek, s 2024-ben csinálok neked gyereket, te elégedett leszel. Ő meg nyer 2 évet.
Ha meg kényszeríted, akkor az olyan is.
Hány évesek vagytok? Munka?
Együtt éltek ha jól sejtem.
Ez a majd majd csak duma. Valóban le kell ülnöd vele beszélni, nem konkrétan az hogy na akkor vegyél el. Finoman megmondhatod neki, hogy munkaval jol állsz, lakás, kocsi akármi ahogyan éltek, ezek után úgy érzed megérett a kapcsolat arra hogy összehazasodjatok, mert X idő múlva gyereket szeretnél és csak házasságban tudod elképzelni. Stb stb cifrázhatod ahogy akarod.
Szerintem először írd össze a gondolataidat, úgy könnyebb higgadtan beszélni erről és nem marad ki semmi.
A majd majd nem válasz, engem is hitegetett vki nem részletezem évekig. Ha azt mondja majd, mondd meg hogy szeretnél tőle egy belátható intervallumot kapni (pl karacsonyig, 5ik evforduló, 3 hónap stb)
Bar durvan elterjedt h a férfi keri meg a no kezet es a no nagy kegyesen beleegyezik a hazassag meg mindig ket ember szandekarol szol.
Ezt a kapcsolat elejen olyan szepen megbeszelik egyesek de amikor sor kerulne ra teljesen elfelejtik hogy a romantikus gesztusokon tul ez egy megegyezes,szerzodes ket fwl kozott. Uh lehet errol nyiltan beszelni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!