Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Ha a párotok 2x is nagyon berúgnak, akkor szakítanátok vele?
20-on éves férfiról van szó,nem nagyon szokott inni,de tegyük 2x is úgy berúgna,hogy hányna,akkor szakítanátok vele?
Nem rendszeresek ezek a berúgások,max évente.
Úgy gondolnátok hogy majd kinövi ezt a bulis korszakot?
Huszonévesek többségére jellemző az ivós/bulizós korszak?
Dehogy szakítanék... ha részegen ütne verne, vagy bunkó lenne velem, vagy léprelépne, akkor már igen. De azért mert évente párszor berúg és hányik is olyankor? Nem a világvége. Fiatal, had bulizzon, amíg csak ez a legnagyobb "gond" vele engem aztán nem érdekel. Én is eljárkálok koncertekre midnen héten (most mondjuk nem, k*va korona), meg nyáron fesztiválokra, van mikor jön velem, van mikor nem. Ez így van rendjén.
Nálunk pl szilveszterkor volt az, hogy a lelkem sok félét összeivott és egész január elsejét végighányta. Mindig simiztem a hátát, vittem neki vizet, estére rendeltem kaját. Másnap halálra szeretgetett, hogy milyen aranyos voltam vele, mikor ő olyan rosszul volt.
A bulizás nem az ördögtől való, az meg, hogy néha becsúszik 1-1 róka, szerintem nem olyan szörnyűség. De nyilván mindenki más, nekem belefér, páromnak is, ő is látott már szarabb állapotaimba.
22L , párom 24F, másfél éve együtt.
Az én párom is felöntött a garatra fiatalon a kelleténél jobban is néha.
Kinőtte.
Már sok-sok éve a férjem.
Ne haragudj, te most komolyan gondolod, hogy ivós, bulizós korszaknak számít az, hogy évente 2 alkalommal túllő a célon, és részegre issza magát? Ha 1-2 hetente csinálná ezt, akkor még azt mondom, hogy bulizós időszakát éli, de a nagy többség ezt is ki szokta nőni.
Ha egyébként minden rendben van köztetek, és csak emiatt szakítanál vele, akkor hülyeséget csinálsz, de a te dolgod. Persze lehet, hogy hozzád sokkal jobban illene egy absztinens valaki, ha ennyire gondot okoz, hogy a párod évente 1-2x lerészegedik.
Dehogy!
Évi 2 buli nem a "bulizós típus". 😂 Milyen kis aranyos vagy.
A barátom és én bulizósok vagyunk/voltunk... Nekünk egy szintet emelt is a kapcsolatunkon, amikor egy jól sikerült buli után felváltva jártunk a mosdóba (22-23 évesen). 😅 De volt olyan, hogy csak a párom volt rosszul, akkor igyekeztem segíteni, hogy minél hamarabb jobban legyen. Méghogy ezért szakítani...
De kinek mi fér bele 🤷🏻♀️
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!