Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Azért sírt a párom mert félt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Azért sírt a párom mert félt hogy elveszít?

Figyelt kérdés
Tegnap nagyon összevesztünk azon, hogy rejtegeti a telefonját, de tudom hogy egy 400km-re lakó lánnyal beszélget tehát nem tartom valószínünek hogy lenne köztük úgy bármi is.. Ezmiatt pedig én elmentem (együtt élünk), hogy nem alszom otthon. Kitalálta hogy hol vagyok, odajött és mikor meglátott csak nézett és elsírta magát. Félt hogy elveszít? Ha igen, akkor a történtek után miért beszél még mindig vele az helyett hogy változtatna? Tudom hogy szeret éppen ezért nem értem miért tesz ilyeneket..
2021. márc. 1. 03:29
 1/4 anonim ***** válasza:
92%
Megszokás is elképzelhető. Szeretheti a másik lányt, de nagyobb lemondással járna,plusz te biztos pont vagy.
2021. márc. 1. 03:35
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

honnan tudod, hogy beszelget ezzel a csajjal? miert beszelget vele?

semmit nem mondott, csak odament es tatott pofaval bogott? lehet reszeg volt? csak meg akarta magat sajnaltatni?

nem ertem, ilyenkor miert mrm beszelitek meg a dolgot, akkr talan nem idegenektol kene kerdezgetned, hogy vajon miert bogott a pasid.

2021. márc. 1. 07:32
 3/4 anonim ***** válasza:
Mit beszélt a lánnyal? Nyilván nem az időjárásról csevegtek, ha emiatt elmentél otthonról. Miért van szüksége arra, hogy egy több száz km-re levő lánnyal beszélgessen helyetted? Nyilván egy ilyen "affér" miatt nem akar gondolom szakítani és befosott, hogy otthagyod. Kéne tudni miről beszélgetnek, de legfőképpen, hogy mi szüksége van neki erre.
2021. márc. 1. 07:43
 4/4 anonim ***** válasza:

Azt találjátok ki, hogy miért van szüksége a párodnak "udvartartásra". Mi az, amit ez a lány ad neki és te nem? Ha dugdossa a beszélgetéseket, akkor egészen biztos lehetsz benne, hogy

1. kibeszéli neki a kapcsolatotokat

2. sikamlós részek is vannak

Nekem ez már kimeríti a megcsalást. A párod kívülről akarja behozni azt, amit nem kap meg a ti kapcsolatotokban. Ez sok dolog lehet: odafigyelés, rajongás, újdonság érzése, stb.

Hidd el, ha ezt hagyod, előbb utóbb meg fogja látogatni. Vagy tudsz majd róla vagy nem.

2021. márc. 1. 07:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!