Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párom nem szereti a főztömet, teljesen elveszi a kedvem. Mit tegyek?

Itt nem is az a baj, hogy mit szeret, és mit nem. Hanem az, hogy ő inkább szeretne egy néha megd*gható bejárónőt, mintsem egy valódi társat.
Nekem a pofám szakadna le, ha kritizálnám azt, amit valaki odaadóan, szeretetből készített nekem.

A párom sem tudott főzni.
Próbált könyvből, de azt gyorsan kidobtam, mert azok ehetetlennek bizonyultak:)
Így, megtanítottam gy főzni, hogy a kettőnknek tetsző ízvilág legyen meg.

De mi a baja vele? Páromnak sem mindig ízlik, amit főzök, de akkor elmondja, hogy fűszer, túl kemény, túl sült, akármi. Így legközelebb lehet rajta javítani.
Nincs baj a kritikával, ha az építő jellegű.
Ha viszont a pasid csak szájhúzkodásra képes, akkor valóban az a megoldás, hogy nem főzöl neki - vagy csak a mireliteket, mint ő, azt nem lehet elrontani. Ha meg ez se tetszik neki, akkor el lehet magyarázni a problémát.
Mikor mi a baja. Valami extrás fűszert hiányol belőle mindig. Mindig kérdezgeti, hogy tettél bele ezt? Tettél bele azt? Én meg csak pislogok, hogy sehol nem írtak ilyeneket. A főztöm pedig nagyon messze van az ehetetlentől, másoknak nincs vele baja, én is nagyon válogatós vagyok.
Igazatok van, majd főz magának! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!