Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha valaki leissza magát, akkor beszélhet értelmesen?
Ugyvettem ki hogy te srác vagy, és nem basztál még be? LoL Nem tudod mit hagysz ki.
Én minden pénteken(és szombaton) úgy vagyok, hogy mindent tudok, csak egyenesen menni nem. :D
+nem vagyok annyira gátlásos.
(még soha nem rokáztam italtól és nem szoktam másnapos se lenni.)
16/F
Igen, beszélhet értelmesen. Mikor én ittam le magam akkor is tök normálisan tudtam beszélni, az más kérdés hogy utána telehánytam a wc-t és támolyogva mentem :D szerencsére nem haveri társaságba volt, hanem apám névnapján :D Az volt az eddigi első és utolsó ilyen durvább fajta berúgásom. De rúgtam már be máskor is egyszer haverokkal, de akkor nem is tudtam még hogy be vagyok rúgva, csak mikor kimentem hugyozni akkor mozgott a szoba meg kimentünk focizni és én voltam a gólkirály /közbe persze estem néhányszor a füvön mert vizes volt és persze ittam is egy keveset/ de más változás nem volt :D Egyébként bénán focizok, kb a mai napig összesen alig rúgtam több gólt mint akkor. Bár lehet azért mert alapból kapus vagyok :D
Szóval röviden: Igen, értelmesen beszél és csak nagyon ritkán hazudik. Részegen az emberek általába igazat mondanak és könnyebb előlük információkat is kihúzni, mert rögtön kimondja ami eszébe jut, először beszél aztán gondolkodik :D De egyébként ha nem hótrészeg akkor normálisan beszél
15/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!