Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok, egy ilyen ember képes megváltozni?
Akinek játékfüggősége van, a múltban lopott, tartozásból-tartozásba verte magát, sokat hazudott, és az előző párját megcsalta.
Szerintetek meg tud változni?
Érdemes abban reménykedni, hogy egy új kapcsolatban őszinte lesz és pozitív irányba változik?
Ha a felsoroltak közül EGY dolgot követett volna el, akkor is baromi óvatos lennék, de akkor még talán azt mondanám, hogy múlbéli hiba, talán tanult belőle, talán menthető.
Ez így együtt viszont jellemrajz, szóval még haverként sem lenne az életemben.
Sokszor kérdezgetik itt,hogy mi miatt nem férfias,nem megnyerő egy férfi stb...
Na,ez az első számú probléma!
Amikor nagy piros neon reklám villog a homlokán,hogy menekülj, mert mellettem egy nyugodt perced nem lesz!
Nem vagyok az a hagyjuk a fenébe,mert gond van vele típusú ember.Egy hosszú kapcsolatban,ahol már sok pozitívumot is megéltünk együtt, hajlandó vagyok türelmes lenni, időt, energiát, anyagiakat áldozni egy olyan társra,aki már bizonyította,hogy érdemes rá.
Egy újat úgy indítani,hogy semmi pozitívum??
Jó külső... múlandó és sokadrangú, kedvesség meg szép ígéretek..egy ilyen ember szájából inkább merő hazugságnak tűnik.
Előre borítékolható a küzdelmes, problémákkal teli csalódás.
Amikor a végén úgy érzed majd magad ,hogy hiába voltál támogató és kedves, mégis kihasználtak.
Köszönöm ismét a véleményeket. Én is hasonlóan gondolom.
Szerintem az ilyen ember gyenge és ha önmaga miatt nem változik, akkor más kedvéért sem fog.
Szerintem nem.
Nekem két kapcsolatom indult hasonlóképpen:
1. "Kemény drogos voltam, de letettem." Mondanom sem kell, hogy ezzel nagyot nőtt a srác a szememben, hogy volt lelki ereje letenni a függőséget, és egy rendezettebb életet választani.
2. "3 évig egyetemre jártam, és még mindig vannak első féléves tárgyaim, de te motiválsz, összeszedem magam, és befejezem" => 3,5 éves szakról volt szó, amit immár 8 éve tapos a fiatalember, és még mindig nincs közelében az államvizsgának. Bár van munkája mellette, nem igazán halad előre az életben, a kapcsolatunk sem tartott sehová, és ez szép lassan elvezetett a szakításhoz. Én hiába tettem meg bármit érte, hiába motiváltam (közben én is elvégeztem a szakomat, tehát nem csak tőle vártam a sült galambot), nem hatott semmi. Sőt, a végén velem szemben vált követelőzővé, és még attól sem riadt vissza, hogy az utcán veszekedjen velem, emberek szeme láttára.
Ezek közül sem olyan súlyos dolgok, mint amikről te számolsz be, mégis mindkettőnek meglett az eredménye, és egyik sem boldog együttéléssel, esküvővel végződött.
Köszi, utolsó.
Jöhetnek még tapasztalatok, ha valakinek volt hasonló emberrel dolga.
Viszont ez egy ostoba sztereotípia hogy "gyenge". A függőségeknek rengeteg genetikai, családi korrelátuma van amikkel irtózatos erőfeszítés harcolni.
Az egész fitneszipar arra épült hogy az embereknek nehéz kicsit kevesebbet enni és néha sportolni ehhez képest hihetetlen akaraterő kell egy függőséggel való megküzdéshez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!