Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Letennéd a cigarettát egy új párkapcsolatban?

Férjem letette.
Nem kértem tőle. De amikor második alkalommal nála aludtam, kiment cigizni és úgy jött be, hogy miattam és értem többé nem gyújt rá (és tényleg nem gyújtott rá azóta sem- 8 éve)

Dohányzom. Szerintem nem szabad a párunkért abbahagyni ezt. Önállónak kell lenni, önálló elvárásokkal magunk felé.
Ha a párom nem tudja elfogadni, hogy rágyújtok akkor hagyjon el.
De minden párkapcsolatomban elhagyom a cigit mert nem akarom, hogy a büdös tönkretegye a szép pillanatokat.

Én letettem, a barátnőm nem dohányzott. Az egyik randi előtt elszívtam az utolsót és simán abba tudtam hagyni, nem is hiányzott.
Azóta már szakítottunk :)

Nem, mérsékelni talán.
Sokan vannak, akik na ez volt az utolsó, és többé sose. Nekem nem megy így(próbáltam)
Ha őt zavarja, lépjen ki. Ha meg egyszer eljutok oda, hogy nekem is megy magamtól csak úgy, akkor leteszem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!