Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tartozás a párodnak?

Figyelt kérdés

Mostanában veszekedni szoktunk a párommal egy dolgon.

A dohányzáson.

Mivel ő nem dohányzik én pedig igen, a kapcsolatunk elején leszögezte hogy nem fog nekem semmi féle dohányárut venni a pénzéből. Ez egy ideig nem volt probléma mivel volt munkahelyem saját keresettel. Viszont az utóbbi időben munkanélküli lettem így perpillanat nincs keresetem. Azon veszekedünk, hogyha elmegyünk a dohányboltba és az ő pénzéből veszünk cigit (mivel nekem nincs saját keresetem) akkor ő azt visszakéri és "tartozásnak" nevezi. Én úgy gondolom hogy egy párkapcsolatban nem kellene szerepelnie a tartozás szónak illetve nagyon fáj nekem az is hogy ugyan 4 éve együtt élünk még mindig 2 külön kaszzán vagyunk. Tehát, én pénzem, te pénzed. Közös nincs. A fent említett csak a dohányárura vonatkozik, minden mást amit tud azt megvesz általában. Mi a véleményetek erről? Kinek adtok igazat? Tudom hogy én szoktam rá a cigire így az én felelősségem de mivel már a párja vagyok évek óta úgy gondolom hogy el kéne fogadnia.

2019. máj. 3. 16:27
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
95%
Ha ezt az elejen kikototte, es te elfogadtad, akkor nem ertem, mit veszekszel. Nem mindenki olyan ostoba am, hogy arra koltse a penzet szeretettel, hogy budos legyen es nagyobb esellyel beteges, csak mert remeg a fuggosegeert.
2019. máj. 3. 16:30
 2/25 anonim ***** válasza:
100%
Én a párodnak adok igazat. Sajnálom...
2019. máj. 3. 16:30
 3/25 A kérdező kommentje:

első, gondolom te is cigi ellenes vagy. :)

Csak az a baj hogy sose tudhatod ki miért hogyan szokott rá.

Azt megértem hogy igazat adsz a páromnak, de nem hiszem hogy a kérdésben szerepelt a "Mit gondoltok a dohányzásról?" mondat.

2019. máj. 3. 16:33
 4/25 anonim ***** válasza:
88%
"Csak az a baj hogy sose tudhatod ki miért hogyan szokott rá." - nem gondolnam, hogy erre barkinek olyan komoly szivszorito indoka lenne :D. Atlagos fuggosegre hajlamos, mindent megmagyarazo szemelyiseg kell hozza, aki a legkonnyebb utat keresi olyan indokokkal, hogy "de en annyira stresszes vagyok" ennyi az egesz. Cigi az azert nem heroin, hogy elrabolnak, es eroszakkal raszoktatnak :D.
2019. máj. 3. 16:36
 5/25 anonim ***** válasza:
96%

Te irtad le a választ:

"Mivel ő nem dohányzik én pedig igen, a kapcsolatunk elején leszögezte hogy nem fog nekem semmi féle dohányárut venni a pénzéből."

Megmondta előre, miert reklamálsz?

Cigit es piat amugy ELVBŐL soha nem vennek, ez van.

A kaja az más teszta.

2019. máj. 3. 16:37
 6/25 anonim ***** válasza:
95%
Egyebkent pedig a parod annyira szeret, hogy mar 4 eve elviseli a buzodet, elmondasod szerint ki is segit ebben a nehez idoszakban is, de ahogy latom neked semmi sem eleg, rogton finanszirozza a fuggosegedet is. Azert mindennek van am hatara, es a parod vilagosan kijelolte ezt neked a kapcsolat elejen elmondasod alapjan.
2019. máj. 3. 16:39
 7/25 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem is a párodnak van igaza. Ő lenyelte, hogy dohányzol, 1 db kikötése volt. Tartsd ezt tiszteletben és add vissza a pénzét, amint tudod.
2019. máj. 3. 16:39
 8/25 anonim ***** válasza:
94%

Szia, dohányzom és a közös kassza híve vagyok. Mindazonáltal mindenki finanszírozza csak szépen a saját függőségét. Én meg piát vagy füvet nem vennék a páromnak.

32/f

2019. máj. 3. 16:45
 9/25 anonim ***** válasza:
14%
Én sem vagyok egy Teréz anya,de most 1-2 doboz cigi,nem vinne csődbe.
2019. máj. 3. 16:48
 10/25 anonim ***** válasza:
97%

Őszintén, pénzkidobásnak érezném, ha arra költenék hogy a párom cigizhessen.

Mivel ez nem szükséglet, hanem függőség, megértem a párod reakcióját.

2019. máj. 3. 16:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!