Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tartozás a párodnak?

Figyelt kérdés

Mostanában veszekedni szoktunk a párommal egy dolgon.

A dohányzáson.

Mivel ő nem dohányzik én pedig igen, a kapcsolatunk elején leszögezte hogy nem fog nekem semmi féle dohányárut venni a pénzéből. Ez egy ideig nem volt probléma mivel volt munkahelyem saját keresettel. Viszont az utóbbi időben munkanélküli lettem így perpillanat nincs keresetem. Azon veszekedünk, hogyha elmegyünk a dohányboltba és az ő pénzéből veszünk cigit (mivel nekem nincs saját keresetem) akkor ő azt visszakéri és "tartozásnak" nevezi. Én úgy gondolom hogy egy párkapcsolatban nem kellene szerepelnie a tartozás szónak illetve nagyon fáj nekem az is hogy ugyan 4 éve együtt élünk még mindig 2 külön kaszzán vagyunk. Tehát, én pénzem, te pénzed. Közös nincs. A fent említett csak a dohányárura vonatkozik, minden mást amit tud azt megvesz általában. Mi a véleményetek erről? Kinek adtok igazat? Tudom hogy én szoktam rá a cigire így az én felelősségem de mivel már a párja vagyok évek óta úgy gondolom hogy el kéne fogadnia.

2019. máj. 3. 16:27
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
93%
Én dohányzom és teljes mértékben a párodnak adok igazat. Ha nem tetszik a megállapodásotok, amibe beleegyeztél, akkor szépen tedd le a cigit amíg nincs saját kereseted, vagy pedig fogd be a szád.
2019. máj. 3. 16:55
 12/25 anonim ***** válasza:
100%
Most lenne a tökéletes alkalom leszokni.
2019. máj. 3. 16:58
 13/25 anonim ***** válasza:
100%

Gondolom a külön kassza dolog azóta zavar, amióta munkanélküli vagy...

Te szívod azt a sz&#@rt, nincs bevételed, amiből fizetnéd a rezsit, a kaját, amit megzabálsz, de a cigi azért kell? :D szerencsére a párodnak van esze.

2019. máj. 3. 17:20
 14/25 anonim ***** válasza:
100%

Èn dohányoskènt gondolom azt, hogy igaza van a párodnak. Már az is csoda, hogy egyáltalán elviseli, a nem dohányosok nem szokták szeretni parjukon a dohányszagot.

Ès azt gondolom, ha már egy keresetből "tengődtök", akkor joggal szabja meg, ha ilyen függősègre nem szívesen dobálja ki a pènzèt.

2019. máj. 3. 17:22
 15/25 anonim ***** válasza:
98%
hát ne cigizz.. komolyan mi ezzel a gond ?
2019. máj. 3. 17:25
 16/25 anonim ***** válasza:
100%
Jól teszi a párod hogy nem járul hozzá az egészség károsításodhoz. Én se tenném. Ez abszolút nem tesz jót neked
2019. máj. 3. 18:07
 17/25 anonim ***** válasza:
100%
Én is dohányzom de a párodnak adok igazat.
2019. máj. 3. 18:21
 18/25 anonim ***** válasza:
8%
Akkor van gond ha a kaját is felhányja neked, mivel most nincs pénzed. Ha ennyire nézi a pénzt akkor ez az időszak hogy te most munkanélküli vagy, bemutatkozás volt a részéről. Én ilyen szorult helyzetben nem ezt csinálnám hanem segítenélek. Mi az hogy együtt éltek és tartozás? Ne akarj ilyen emberrel közös életet.
2019. máj. 3. 18:47
 19/25 anonim ***** válasza:
100%

Utolsó értő olvasást nem tanítottak neked? Már leírta a kérdező, hogy " A fent említett csak a dohányárura vonatkozik, minden mást amit tud azt megvesz általában."

Csak a cigizést nem támogatja a párja, teljes joggal.

2019. máj. 3. 18:54
 20/25 anonim ***** válasza:
100%
Ráadásul még ad is rá pénzt. A kérdező csak picsog hogy vissza kell adnia.
2019. máj. 3. 19:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!