Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tartozás a párodnak?
Mostanában veszekedni szoktunk a párommal egy dolgon.
A dohányzáson.
Mivel ő nem dohányzik én pedig igen, a kapcsolatunk elején leszögezte hogy nem fog nekem semmi féle dohányárut venni a pénzéből. Ez egy ideig nem volt probléma mivel volt munkahelyem saját keresettel. Viszont az utóbbi időben munkanélküli lettem így perpillanat nincs keresetem. Azon veszekedünk, hogyha elmegyünk a dohányboltba és az ő pénzéből veszünk cigit (mivel nekem nincs saját keresetem) akkor ő azt visszakéri és "tartozásnak" nevezi. Én úgy gondolom hogy egy párkapcsolatban nem kellene szerepelnie a tartozás szónak illetve nagyon fáj nekem az is hogy ugyan 4 éve együtt élünk még mindig 2 külön kaszzán vagyunk. Tehát, én pénzem, te pénzed. Közös nincs. A fent említett csak a dohányárura vonatkozik, minden mást amit tud azt megvesz általában. Mi a véleményetek erről? Kinek adtok igazat? Tudom hogy én szoktam rá a cigire így az én felelősségem de mivel már a párja vagyok évek óta úgy gondolom hogy el kéne fogadnia.

Gondolom a külön kassza dolog azóta zavar, amióta munkanélküli vagy...
Te szívod azt a sz@rt, nincs bevételed, amiből fizetnéd a rezsit, a kaját, amit megzabálsz, de a cigi azért kell? :D szerencsére a párodnak van esze.

Èn dohányoskènt gondolom azt, hogy igaza van a párodnak. Már az is csoda, hogy egyáltalán elviseli, a nem dohányosok nem szokták szeretni parjukon a dohányszagot.
Ès azt gondolom, ha már egy keresetből "tengődtök", akkor joggal szabja meg, ha ilyen függősègre nem szívesen dobálja ki a pènzèt.

Utolsó értő olvasást nem tanítottak neked? Már leírta a kérdező, hogy " A fent említett csak a dohányárura vonatkozik, minden mást amit tud azt megvesz általában."
Csak a cigizést nem támogatja a párja, teljes joggal.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!