Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » El lehet ezzel rontani egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

El lehet ezzel rontani egy kapcsolatot?

Figyelt kérdés
Úgy érzem, már nem szeret eléggé a párom, nem annyira kedves és figyelmes stb. Ezt szóvá is tettem. Én vagyok a nő, 2 éve vagyunk együtt. Ő azt mondta, szerinte nincs semmi gond, minden oké, de én tovább forszíroztam a dolgot, mert látom rajta, hogy más mint régebben. Ő ezt úgy veszi, hogy konfliktust generálok, pedig nem, csak rosszul esik, hogy nem mutatja annyira az érzéseit, mint régen. Nem tudom kinek van igaza, csak én fújom-e fel, vagy tényleg igazam van, de létezik, hogy ezzel elrontom a dolgot, és tényleg eltávolítom magamtól? Mert most ez történik. Pár napja már nem is beszélünk, ő nem akar vitát, ezért nem beszél velem, én pedig most emiatt meginkább azt érzem, hogy nem akar már engem. Létezik, hogy én rontottam most el a folyamatos zrikálásommal, vagy valóban igazam van és nem szeret, ha ennyi miatt eltávolodik?
2021. febr. 21. 18:20
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%
Milyen idősek vagytok?
2021. febr. 21. 20:47
 12/20 A kérdező kommentje:
9 persze értem, csak nem tudom, hogy mi van benne. Mert ha tényleg szeret, akkor rendben, ő ilyen. De nem tudom mit érez igazából, csak szórakozik, vagy szeret.. én szeretem őt, ezért sem akarom csak úgy elhajítani.
2021. febr. 21. 20:48
 13/20 A kérdező kommentje:
30asok
2021. febr. 21. 20:54
 14/20 anonim ***** válasza:
84%
Szerinte jól van így, szerinted nem. Akkor ennyi. Ebből csak még jobban elege lesz, de talán már van is. Változni nem fog egyikőtöknél sem.
2021. febr. 21. 20:59
 15/20 anonim ***** válasza:
79%

Az eleje a beetetés, megfogott, ennyike. Eddig elvolt benne, de hisztériáztál. Hogy nem beszél veled, azt jelenti, hogy a kispöcse kivan és ennyire azért nem ragaszkodik egy semmilyen kapcsolathoz.

Amúgy nem A-val kezdődik a neved véletlen? ;D

2021. febr. 21. 21:20
 16/20 A kérdező kommentje:
Nem A-val. Viták után mindig ilyen, azt nem írtam, mindig eltávolodik. Illetve ezek nem viták, csak neki minden az, ami két ember közti párbeszéd. Vissza szokott változni, pár hét után, csak nem tudom kivárni, mert ez nonszensz, hogy hetekig ilyen..
2021. febr. 22. 06:58
 17/20 anonim ***** válasza:
100%
Ha neki minden vita, akkor már unja. Tök ugyanez van a környezetemben egy ismerősnél és nagyon ki van a töke már. Nem visszaváltozik, hanem nem ül a témán, mert felnőtt ember. De a pohár túlcsordul hamar.
2021. febr. 22. 11:05
 18/20 anonim ***** válasza:
A pasik mindig azt mondják, hogy a nő a hisztis, a nő veszekszik. DE ennek nagyon sokszor oka van, csak erre akkor jönnek rá amikor már késő.
2021. febr. 22. 19:05
 19/20 anonim ***** válasza:
Pontosan ilyesmit vetett a szememre a feleségem is, hogy régen minden más volt, most miért nem olyan, ő azt a férfit akarja vissza, aki az elején voltam, stb. Én csak lestem, nem igazán értettem. Mindesetre frusztrált és távolabb lökött tőle ez a folyamatos elégedetlenség. Egy idő után nem bírtam számára előállítani a megfelelő mértékű boldogságot, pedig igyekeztem, de "az nem olyan". Csendben elengedtük egymást 5 év után. Kedvelem őt és remélem, hogy az új párjával minden olyan lesz minden, mint az elején, még akkor is, ha már nem az elején lesznek. :)
2021. febr. 22. 19:20
 20/20 anonim ***** válasza:
#19 persze, annyi az oka, hogy nem illenek ossze es mindket oldalon feszko van. :)
2021. febr. 23. 12:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!