Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
El lehet ezzel rontani egy kapcsolatot?
Figyelt kérdés
Úgy érzem, már nem szeret eléggé a párom, nem annyira kedves és figyelmes stb. Ezt szóvá is tettem. Én vagyok a nő, 2 éve vagyunk együtt. Ő azt mondta, szerinte nincs semmi gond, minden oké, de én tovább forszíroztam a dolgot, mert látom rajta, hogy más mint régebben. Ő ezt úgy veszi, hogy konfliktust generálok, pedig nem, csak rosszul esik, hogy nem mutatja annyira az érzéseit, mint régen. Nem tudom kinek van igaza, csak én fújom-e fel, vagy tényleg igazam van, de létezik, hogy ezzel elrontom a dolgot, és tényleg eltávolítom magamtól? Mert most ez történik. Pár napja már nem is beszélünk, ő nem akar vitát, ezért nem beszél velem, én pedig most emiatt meginkább azt érzem, hogy nem akar már engem. Létezik, hogy én rontottam most el a folyamatos zrikálásommal, vagy valóban igazam van és nem szeret, ha ennyi miatt eltávolodik?2021. febr. 21. 18:20
1/20 anonim 

válasza:

Igen lehet. Én is ebben a cipőben járok most. Hiába finoman nem bántásként közelítem meg a témát mégis zokon veszi. Tudod a nagymamám mondta még a férfi a leghiúbb lény. Szeret, szereted de ami a férfiasságával kapcsolatos ha akarod ha nem megbántod. Adj neki időt ne forszírozd hagyd ő keresen meg, ha nem lép egy hét után se hozd elő még egyszer és ha összeszorul a szíved és elbőgöd magad lépj. Én is ezt fogom most tenni.
2/20 anonim 

válasza:

Sztem szakitani kell, elmult a lila kod, mostmar ez ilyen lesz
3/20 A kérdező kommentje:
Köszi. Persze, dobjuk el a másikat, nehogy küzdjünk a kapcsolatért, keressünk 2 évente mást.. jó tanács nagyon.
2021. febr. 21. 19:41
4/20 anonim 

válasza:

Akkor ne dobd el, abszalut nem erdekel hogy mivel csrszle el mennyi idot az eletedbol. Egyedul kuzdhetsz akar 5-10 evig is erte ha a pasi magasrol tesz arra hogy te mit tartasz fontosnak es csak azt latja benned hogy mar megint csak hisztizel/nyannyogsz/veszekedsz valami miatt
5/20 anonim 

válasza:

Hát, hiába ragaszkodsz hozzá, majd ő fogja dobni az egészet.
6/20 anonim 

válasza:

Pont most olvastam egy pszichologús írását ami ezt boncolgatta. A lényeg, hogy te is hibás vagy. 2 év után is ugyan azt a rajongást várod tőle amit a kapcsolat elején a hormonok produkáltak. Valószínű szeret még a párad csak felszállt a rózsaszín köd és nem ugyanazzal a hévvel udvarol körbe téged. Hogyan is lehetne pl 10 év után minden ugyan olyan? Ez minden párkapcsolatnál bekövetkezik, törvényszerű.
7/20 A kérdező kommentje:
6os én ezt értem. De volt egy 10 éves kapcsolatom. Naponta elmondta a párom, hogy imád, hogy szeret, hogy mennyire szép vagyok, stb stb. Előtte 1.5 éves kapcsolatom volt, ő még a szakítás után 6 évvel is vissza akart szerezni, totálisan szerelmes volt belém. 7.5 év után. Én ezekből indulok ki, mert eddig ezt tapasztaltam.
2021. febr. 21. 20:38
8/20 anonim 

válasza:

Nem, ez tőle gáz.
Mármint persze nem zrikálni kell. Hanem megfogni a kezét, és leültetni, hogy szeretnél valamit megbeszélni. És kkor szemtől szembe elmondani hogy mit érzel, hogyan érzed magad. Szó szerint. Nem azt hogy ő milyen, mit csinál máshogy, hanem hogy te mit érzel. És akkor ő nincsen támadva, tehát nem védekezik ösztönösen. Csak az érzéseid leszek ott, amikbe meg nem lehet belekötni, ha egyszer te úgy érzel.
Kicsit nehéz így kommunikálni, gyakorlást igényel.
Az még jobb, ha megosztod vele ezt a módszert, hogy ő is tudjon veled beszélni. És akkor abból tudtok jutni valamire.
9/20 anonim 

válasza:

Akkor keress olyat, mint az előző parjaid, ez a hapsi nem ilyen. Ez van.
10/20 A kérdező kommentje:
Próbáltam már úgy is, de annyit mond, hogy minden oké, és nem változik semmi. Ilyenkor kezd el bennem gyűlni a feszültség, és nem egyből, hanem napok-hetek után kezdem el ezzel megint "zaklatni", igen, akkor már kicsit idegesebben, de nem vitatkozva, csak látszik rajtam a feszültség. És ettől menekül.
2021. febr. 21. 20:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!