Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a helyes ilyen helyzetben?
Várj ameddig tudsz. De minimum a kicsi három éves koráig, majd váltsatok a kapcsolatotokban. Szakítsatok, de ne költözzetek szét amíg valamelyikőtök nem talál mást. Utána nevelhetitek felesbe a gyermeket.
Én hasonlót tervezek, de én minimum a gyermek 5 éves koráig várok majd.
Muszáj otthon segíts és a gyermekednek megadni a kezdeti lökést az egészséges felnőtt korhoz. Ez van. Ez most ilyen. Nem olyan vészes, tekintsd ezt szolgálatnak, amikből te is fejlődsz( párkapcsolati priblémák), aztán ki tudja a végén még egy olyan állapotot sikerül elérned ami újra megfelelővé teszi számodra a párodat. De ha nem, az se baj, csak a gyerek érezze, hogy az ékete része vagy és rád számíthat.
Nem kell magyarázd, hogy miken vagytok különbözőek. Nem avgytok egy rezgésen, ennyi elég. Más kell nektek, ami most bukott ki. Te választásod, higy egy hozzád ennyire illő emberrel éled-e le az életed vagy keresel jobbat. (Gondom monogám vagy, így a több szerelem off).
A válaszomban az fontos, hogy akár hosszú hónapos puhatolózás és elővezetés előzi meg azokat, amiket írtam. Pl ha a párod vagy mindent vagy semmit típus, akkor nem fog menni az együtt élés úgy, hogy hivatalosan nem vagytok egy pár. Ezt neked kell érezned, de válaszd azt az utat, amivel a gyermeked mellett tudsz lenni. Pl osztott felügyelet majd nagyobb korától.
Vamint mond meg, hogy elmész sétálni. Amikor a gyerek tuti jól lesz aegy óráig, lemehetsz egy órára sétálni. Mi ezt csináltuk, nagyon bevállt. Minden sétám nagyon feltőltött és páromra sokkal jobb szemmel tudtam nézni, amikor hazaértem. Tisztán láttam benne az értékeket és szerettem, hiába nem akartam tőle így se egy életen át tartó kapcsolatot.
És ez 6 év alatt nem derült ki? Mostmár maradj velük. Gerinctelenség lenne elhagyni őket.
Azt nem írtad le hogy miből adódik hogy rossz a kapcsolat. Sok a veszekedés? Lehet hogy nem kommunikáltok nyíltan. Ha így nem lehet megoldani akkor várj még egy pár hónapot vagy évet hátha csillapodik ez az érzés. Ha nem, akkor lehet hogy a titokban megcsalás a legjobb megoldás hogy kielégítsd a vágyaidat ideiglenesen. Ha az se működik hosszútávon, akkor idővel el kell hagyni őket, de csak ha már olyan korban van a gyerek hogy fel tudja dolgozni. Mindenképp a gyerek érdekei az elsődlegesek, nem a te boldogságod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!