Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan veszitek rá magatokat, hogy mást is csináljatok a gépezésen kívül?
A kérdésem főleg azokhoz szól, akik home-office-ban vannak otthon, nem járnak el gyakran máshova emberekkel találkozni és nincsenek gyerekeik.
Én azt tapasztalom, hogy mi egyre többet gépezünk a férjemmel, ami nincs jó hatással a kapcsolatunkra és a hangulatunkra sem. Eleinte még társasoztunk, meg rengeteget telefonáltunk, közösen nekiálltunk könyvet olvasni és tornázni, de az utóbbi időben leginkább már csak gépezünk, igazából beszélgetni sem nagyon tudunk miről.
Tudtok segíteni, hogy ti hogyan tartjátok minimumon a gépezést, vagy hogyan limitáljátok mondjuk napi 1 órára hétköznap, kettőre hétvégén? Nekem már teljesen hozzánőtt a kezemhez a telefonom és lassan tényleg úgy gondolom, hogy már nincs is olyan téma, amiről nem tudom a férjem véleményét.
Erőt veszel magadon és lerakod.
Ebben nem tudom milyen segítséget vársz. Ha nincs akaraterőd lerakni akkor ez van. Ha meg van akkor nem nyomod a telefont meg a gépet egész nap, mert érdekel, hogy ne nyomd.
De jó a tuti tipp: Számítógép esetén "Start menu-->Leállítás", Telefonnál pedig oldalt van egy kis gomb, azt kell megnyomni és a kézből lerakni.
Mi is közösen jatszottunk exemmel x box.
3 napig folyamat es hasonlok. Szinte már kiégett a szemünk :D
De mellett jartunk Pl münchen Oktoberfest es hasonlokra rengeteg haver izgalmas program.
Beszeljetek es legyen net mentes nap
Huzd ki a modemet arra a napra
Kezdjetek szexel a napot kozos reggeli majd huzgatok el otthonrol pl kirandulni. Vagy varost nezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!