Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tennél, ha barátnőd...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tennél, ha barátnőd simogat egy állatot az valamilyen sérülést okoz neki, ő meg odamegy utólag és belerúg?

Figyelt kérdés

Barátnőm nagy "macskaimádó", minden utcai macskát meg akar simogatni. Hiába mondom neki, hogy nem kéne. Nemrég egy macska megkarmolta, erre dühében odament utólag hozzá és jól belerúgott...Kicsit ki is voltam rá bukva, engem gyakran karmoltak meg a macskáink meg a kutya, soha nem rúgtunk bele vagy vagy vertük meg.

Mit csináljak ezzel? Ha kérdezem tőle, azt mondta csak ő csak viszonozta neki. Voltak már erről vitáink korábban is.

2021. febr. 17. 22:28
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
86%
Én ki nem álhatom a macskákat, de sose rúgnék meg egyet se. A nő elmebeteg. Vagy pszichopata.
2021. febr. 18. 00:38
 22/31 anonim ***** válasza:
100%
A kisbabák is szoktak karmolni, csípni, harapni. Majd abba is belerúg?
2021. febr. 18. 00:38
 23/31 anonim ***** válasza:
86%

Azonnal dobnam. Nem ember. Es utolag, nem is a fajdalom, ijedseg miatt meglegyinteni?

Azonnal kiszeretnek.

2021. febr. 18. 01:10
 24/31 anonim ***** válasza:
52%
#állatbarátnő
2021. febr. 18. 03:15
 25/31 anonim ***** válasza:
85%

Rettenetesen alacsony az erzelmi intelligenciaja.

Buta, ostoba, eroszakos no.

2021. febr. 18. 04:05
 26/31 Ypszilon1980 ***** válasza:
100%
Pszichológiailag nem tudom a viselkedését hova tenni, de az ilyen ember nem tiszteli az állatokat, nem szereti, hiába mondja az ellenkezőjét, vagy láttatja, akaratos, uralkodó tipus. Aki meg nem szereti az állatokat, jó ember nem lehet. Itt most ugye arról van szó, hogy ő ment oda hozzá, tehát nem az állat támadt rá, nem önvédelem volt a belerúgás, ráadásul az idegen macskák ilyenek, öntörvényűek, ezzel tisztában kellene lennie,hogy lehet az ilyen macskaimádó? Nem is értem.
2021. febr. 18. 06:53
 27/31 anonim ***** válasza:
89%

A nöd az a fajta,aki csak úgy szeret valamit,vagy valakit,ha nincs vele probléma.Meg lehet simogatni,rá lehet ülni,büszkén mutogatni az ismerösöknek..

Ez nagyon a meseszint.

Szoval az álatot akkor is kell szeretni ,ha gond van vele.Ez a gondoskodás.

Ezt már a gyerekkortól szokták tanítani.

Nem egyedi annyira,mert mérsékeltebb formáját gyakran tapasztalhatod.Pld megvesznek a gyereknek valami kedvencet,mert az olyan aranyos!Aztán meg egy idö után kb mindenki lexarja,vagy kidobja,mert gond van vele.Etetni kelk,takarítani kell,ápolni kell stb.

2021. febr. 18. 06:55
 28/31 anonim ***** válasza:
Hány évesek vagytok?
2021. febr. 18. 07:32
 29/31 anonim ***** válasza:
80%
A baratnod infantilis. Sztem szakits es kuld el valahova... Bar nem tudom az ilyent hol kezelik, gyogyitani biztos nem gyogyitsak
2021. febr. 18. 07:49
 30/31 anonim ***** válasza:
84%
Szakítanék.
2021. febr. 18. 09:44
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!