Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennél, ha barátnőd simogat egy állatot az valamilyen sérülést okoz neki, ő meg odamegy utólag és belerúg?
Barátnőm nagy "macskaimádó", minden utcai macskát meg akar simogatni. Hiába mondom neki, hogy nem kéne. Nemrég egy macska megkarmolta, erre dühében odament utólag hozzá és jól belerúgott...Kicsit ki is voltam rá bukva, engem gyakran karmoltak meg a macskáink meg a kutya, soha nem rúgtunk bele vagy vagy vertük meg.
Mit csináljak ezzel? Ha kérdezem tőle, azt mondta csak ő csak viszonozta neki. Voltak már erről vitáink korábban is.
A helyedben szakítanék vele, mert ez nem normális viselkedés. Nem szereti az állatokat, azt szereti, ha uralkodhat felettük és amíg az ő kedve szerint viselkednek. Harapott már meg kutya, karmolt meg cica és eszembe se jutott, hogy bármelyikbe belerúgjak.
Másrészt már egy okosabb óvodás is tudja, hogy idegenek állatokhoz nem megyünk oda, mert nem ismer minket és nem tudhatjuk, hogy mi lesz a reakciója. Aztán van képe csodálkozni, hogy odakap neki, holott megérdemli. (Bocsi, hajlamos vagyok felhúzni magam az ilyen állatbántalmazó alakokkal.)
26/N
#13 vagyok.
Van egy robadt nagy különbség az ember és az állat között:
az állatok nem mondják neked hogy fáj, ha beléjük rúgsz...
Nem vagyok habzó szájú állatvédő, de a nőd kb csak hatalmat gyakorol felettük. Ahogy írták páran már.
Nem irigylem azt a lovat se, akit az edző alá rakott. Attól, hogy tanult valaki, még lehet dilinyós, erre a barátnőd a legjobb példa.
Gondolom az ilyenekből lesznek azok a fajta anyukák, akik a gyerekük minden egyes lépését meg akarjàk szabni, aztán ha ellenáll kidobjàk a házból. Kicsit bipolàris is, ha sajnálja a vadállatot amit lelőnek, de ő simán felrugdos a saját lábával idegen macskàkat. Ha az én párom csinálja ilyet, az lenne az utolsó alkalom, hogy engem látott.
https://www.youtube.com/watch?v=h3ex-ZKjjbM&ab_channel=Adult..
Az empátia hiánya miatt simán lehet, hogy a gyerekét is megütné később, ne adj isten téged is ha jogosnak érzi. Jobb nem komolyan belebonyolódni.
A fenti videó meg eszembe jutott erről a szituról XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!