Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tulajdonképpen sok kapcsolat, azért megy tönkre mert a párok nem mernek beszélgetni?
Csak én látom így vagy nagyon buta vagyok?
Azt vettem észre, hogy legtöbb esetben ahelyett, hogy leülnének és megbeszélnék a dolgokat, inkább fölösleges köröket futnak az emberek. Nem értem igazából. Nem mernek egymáshoz szólni??
Nem jó a szex? Elhanyagol a párod?- nem, nem beszélik meg, megcsalják a másikat.
Lapos a kapcsolat? - nem beszélik meg, fel lehetne-e dobni, mit kéne csinálni.
Itt is néha olyan kérdések vannak, hogy kb. csak oda kéne fordulni a másikhoz, hogy "Te, szerintem ez, meg az van..."
Ne vegyétek provokációnak, csak nagyon kíváncsi vagyok, hogy csak szerintem lenne-e megoldás, ha normálisan kommunikálnának egymással a párok, ahelyett, hogy tönkre teszik magukat.
Például ha gyanakszol, hogy megcsal a másik... Beszéld meg vele.
Saját sztori: Csaj+ pasi házasság. Pasin kb. lesír minden mozzanatban, hogy nem szereti szegény lányt, nem akar vele lenni, konkrétan tudom kihez jár el inkább.
A csaj is gyanakszik.
Erre mit csinál? Felhív, hogy szerintem megcsalják-e?
Otthon nem beszéltek róla, azóta is megy minden ugyanúgy boldogtalanul.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!