Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mikor egy kapcsolatban az egyik fél szakít a másikkal, akkor a kezdeményezőnek tulajdonképpen nincs is lelki fájdalma?
én már 2x éreztem ilyen fájdalmat mikor szakított velem a barátnőm
már olyat is szeretnék hogy én dobom :D
17f
nem nem. dehogy bocsi .1. nem úgy gondoltam ,csak tudod nagyon nagyon sérti az egómat az ilyen
sosem lennék olyan p.cs vkivel mint az a csaj volt velem legutobb:S
Jöjjünk össze és dobjuk egymást egyszerre. Na? :D
Amikor velem szakított a barátom, akkor lerombolta a maradék egómat is, ráadásul rájátszott az is, hogy mindezt SMS-ben tette. Utána én is sokáig gondolkoztam azon, hogy milyen lenne ha én dobnék valakit és "elégtételt" vehetnék, de rájöttem hogy én vagyok ekkora féreg, hogy csak ez miatt valakinek fájdalmat okozzak.
én még nemszerettem ki senkiből sem ,azért nem tudom elképzelni hogy szakítást kezdeményezzek. igaz azt sem hogy miért lehet nehéz hogy személyesen mondod meg.
ez a csaj velem is csak facebookon közölte XD
azért kérdezem utolsó mert én még nem éreztem sosem idejét a szakításnak mégis szembesültem vele. első kapcsolatom 5 hónapig tartott és egy xar miatt mondta a csaj hogy akkor most vége
utána meg 1 hétre rá hogy jó lenne velem találkozni .én benne vtam(igaz már nem találkoztunk) de már tényleg nem is olyan volt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!