Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom azért jogosan sértődött meg?
A lehető legrosszabb dolog amit mondani tudtál!
Meg kellett volna nyugtatnod, hogy semmi gond, előfordul és megpróbálni ellazítani valahogy, hogy ne érezze magát befeszülve(akkor is ha ettől sem áll fel neki)
Tényleg ilyenkor óvatosnak kell lenni a pasik brutál érzékenyek az ilyenre. Ilyenkor a férfiasságuk megkérdőjelezhetősége van "terítéken", ahogy az egyik kommentelő írta.
Nem volt vicces.Most megtanultad egy életre,hogy ilyenkor a férfi amúgy is szenved.Ez egy kínos szituació a számára.Lelkileg megviseli az embert.Egyenfűggő is egy kicsit ,mert fentebb is írták,hogy van,aki elpoenkodja.A másik meg tragediaként fogja fel.De azért ezek a ritkábbik esetek.A köztes állapot a gyakoribb,az,hogy nem éppen van az ebernek kedve ezekutan meg vicces vádakba bújtatott beszólasokat kapni!!
Nem kell aggódni ,hogy nem műkődőtt,előfordul.
Példának okaert velem történt meg az eset,amikor elég rossz passzban voltam.A hölgyemény egy idő után viccesen ,de azért nyomatekosítva megkérdezte:Ma még befejezed?
Hat mitnemondjak,én abban a pillanatban leblokkoltam.És vége is volt az egésznek.
Azt ugye nem kell mondanom,hogy a kovetkező alkalommal máris azon pőrögtem,hogy vajon jó e neki,vagy megint alig várja,hogy vége legyen.Talán rosszul csinálom?Talán nem vagyok elég jó?
Ennek eredményeként sikerült ősszehozni valamit,de azért mégse volt teljesen rendben minden.
Szval az ilyen blokkok elég szépen odapakolnak az embernek,és bizony idő kell azokon túljutni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!