Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Jogosan sértődött meg a barátom?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jogosan sértődött meg a barátom?

Figyelt kérdés
Szerintem tök természetes, hogy értem jön a munkahelyemre, hogy ne kelljek buszoznom, és neki van autója. Szerinte nem, hanem azért értékelhetném, hogy minden nap elém jön. Mondtam neki, hogy én hálás is vagyok, mert tudja jól hogy nekem elég lenne heti 1 szex is, miatta viszont majdnem minden nap belemegyek, mert ő igényli. Erre besértődött hogy én milyen bunkó vagyok, nem is akarok vele lefekudni akkor minek vagyok vele stb... de én nem ezt mondtam, csak kiforgatta a szavaimat. Szerintetek is bunkó voltam? Vagy ő túlozta el?
2020. aug. 4. 16:34
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
100%
Bunkó voltál. Ideje lenne szakítanotok, igaza van, egyáltalán nem illetek össze.
2020. aug. 4. 16:37
 2/20 anonim ***** válasza:
92%

Szerintem nem annyira természetes, sőt. Illene megköszönnöd. A barátod például mondhatta volna, hogy vegyél magadnak autót, vagy keres egy nőt akinek van. Az egy dolog, hogy egy kapcsolatban segítik egymást a felek, de neked ezt ilyen pökhendi módon odavetni, hogy ez "természetes", az elég nárcisztikus dolog. Nem te teszel neki szívességet.

Kár volt ebbe belekeverned a szexet, az ilyen rákontrázásokkal csak tönkreteszed a kapcsolatot.

2020. aug. 4. 16:51
 3/20 anonim ***** válasza:
44%
Szerintem ezt egy unatkozó pasi irta 🤦‍♀️
2020. aug. 4. 16:53
 4/20 anonim ***** válasza:
90%
Bunkó vagy, nem is kicsit. Egyáltalán nem természetes, hogy ugráltatod. Neked se tiltja senki, hogy letedd a jogsit és vegyél egy autót, ha ilyen lusta, kényelmes ember vagy. Amíg meg erre nem vagy képes, addig szépen maradsz csendben, buszozol tovább és megköszönöd, ha magától fuvaroz néha. Az is alja dolog, hogy önként, kényszer nélkül belemész valamibe, aminek kölcsönös örömnek kéne lennie, aztán az első konfliktusnál a fejéhez vágod és még büszkén ki is írod ide, hogy mekkora éretlen egy pitsa vagy.
2020. aug. 4. 16:57
 5/20 anonim ***** válasza:
85%
Igen, hálátlan bunkó vagy. Ilyen hozzáállással kb repülnél öt perc alatt aztán járhatnál gyalog.
2020. aug. 4. 17:02
 6/20 anonim ***** válasza:
85%

Ez minden amit bele tudsz tenni a kapcsolatba? :D Betolod a pcsádat azt kész? :DD

Én már baccnálak is ki mint macskát szarni és járhatnál busszal. Én meg keresnék egy normális nőt.

Pff..szánalmas pcsa...

2020. aug. 4. 17:35
 7/20 anonim ***** válasza:
89%

Jogosan sèrtődött meg, jó nagy bunkó vagy.

Neki van igaza, nem kötelessège tèged fuvaroznia, csak mert neki van kocsija. Előtted is ott a lehetősèg, vegyèl kocsit. Ha nem, akkor ott a busz.

Az rendben, hogy segítjük egymást párkapcsolatban, na de minden alkalommal elvárni már nem kellene.

Az meg külön bunkóság volt, hogy hogy a kèpèbe vágtad, hogy az esetek többsègèben azèrt szexelsz vele, mert lusta vagy buszozni. Jesszus, ez mi?

Nem csodálkoznèk, ha átèrtèkelnè a kapcsolatot, ès kivágna a fenèbe.

2020. aug. 4. 17:40
 8/20 A kérdező kommentje:
Nem csak ennyit teszek a kapcsolatba, mióta nála lakok, kiveszem a részem a takaritásból is, és főzni is szoktam. Meg dolgozok is, nem ő tart el.
2020. aug. 4. 17:40
 9/20 anonim ***** válasza:
75%
Nem tart el, csak ingyen laksz nála és még furikáztatnád is magad minden nap.. Nem szépítettél most ezzel a kommented magadon, sőt :D
2020. aug. 4. 17:49
 10/20 anonim ***** válasza:
64%
Ühüm, tehát elvégzed az alapvető dolgokat. Hát meg ne tapsoljalak már. Mit kerestek egymás mellett? Hálátlan vagy és bunkó, ráadásul a szexuális étvágyatok sem egyezik. Utóbbiért nyilván nem lehet hibáztatni sem téged, sem őt, de ettől még élhetetlenné fogja tenni a kapcsolatot (mégjobban) .
2020. aug. 4. 17:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!