Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Jogosan sértődött meg a barátom?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jogosan sértődött meg a barátom?

Figyelt kérdés
Szerintem tök természetes, hogy értem jön a munkahelyemre, hogy ne kelljek buszoznom, és neki van autója. Szerinte nem, hanem azért értékelhetném, hogy minden nap elém jön. Mondtam neki, hogy én hálás is vagyok, mert tudja jól hogy nekem elég lenne heti 1 szex is, miatta viszont majdnem minden nap belemegyek, mert ő igényli. Erre besértődött hogy én milyen bunkó vagyok, nem is akarok vele lefekudni akkor minek vagyok vele stb... de én nem ezt mondtam, csak kiforgatta a szavaimat. Szerintetek is bunkó voltam? Vagy ő túlozta el?
2020. aug. 4. 16:34
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
59%

"mióta nála lakok, kiveszem a részem a takaritásból is, és főzni is szoktam."

Ès szerinted ez valami? Ez tök alapvető. Jó hogy nem mèg ő főz rád, meg takarít utánad, miután te laksz nála, ès mèg taxit is játszik neked.

Eszem megáll milyen nők vannak. Tankolásba gondolom már nem szallsz be, az már nem termèszetes számodra.

2020. aug. 4. 20:10
 12/20 A kérdező kommentje:
Miért szállnék bele, nem az én autóm..
2020. aug. 4. 20:18
 13/20 anonim ***** válasza:
85%

Mindjárt gondoltam, hogy ezt fogod írni. 🤣

Hát arany bogaram, akkor ne is ülj bele, ha nem a tièd!

2020. aug. 4. 20:34
 14/20 anonim ***** válasza:
38%
Bár mostmár èn is kezdem azt gondolni, hogy kamu a kèrdès, ès egy pasi kíváncsi rá, hogy ilyen szitura milyen válaszok èrkeznek.
2020. aug. 4. 20:37
 15/20 anonim ***** válasza:
18%
Mondjuk,ha együtt élek valakivel nem nagy dolog,ha értem jön,amikor nincs más dolga.Nem túl finoman fejezted ki magad,inkább az a baj.Az is bunkóság,hogy ő mindig elvárja a szexet akkor is amikor nincs kedved.Megsértetted a hiúságát annyi a baj csak.
2020. aug. 4. 20:42
 16/20 anonim ***** válasza:
83%

"Az is bunkóság,hogy ő mindig elvárja a szexet akkor is amikor nincs kedved."

De erről nincs is szó. A pasi nem tudta, hogy "hálából" van szex sűrűbben.

2020. aug. 4. 20:58
 17/20 anonim ***** válasza:
38%
Az igények elég hamar kiderülnek egy kapcsolatban,azért azt észre venni,ha a másik nem vàgyik annyira a szexre.N feltétlen hàlából van szex,megteheti azért is,mert szereti.
2020. aug. 4. 21:14
 18/20 anonim ***** válasza:
81%

Miért szállnék bele, nem az én autóm..

Jézuuuusom, ez remélem egy vicc!!!! :D Nem kell beleszállnod abszolut, de akkor az autóba se szállj be, sőt, ne várd el hogy érted menjen,ha semmit nem is vagy hajlandó beleadni... ha már MIATTAD megy el valahova azaz ÉRTED akkor minimum h a benzinköltséget fizeted vagy ha sz.r a buszás akkor lehet Taxizni ;)))

2020. aug. 4. 23:37
 19/20 anonim ***** válasza:

Akkor a rezsibe se adsz bele, mert nem a te lakásod? Nagyon èrdekes gondolkodásod van.

Azèrt az a kocsi se ingyen furikazza a popsid heti 5 napban, mègha közel is van, gondolkozz már.

Elvárások vannak, de tenni èrte semmit. Ja de igen, szètteszed a lábad. Jól van.

Miután ezt az arcába mondtad, el tudom kèpzelni milyen gondolatai lehetnek. Ezentúl ha valamièrt nem megy èrted, le is vonhatja a konzekvenciát, hogy na, ma tuti nem lesz szex...

Hát szèp kilátásaitok vannak.

2020. aug. 5. 00:34
 20/20 anonim ***** válasza:
84%
Anyagi javak ellenében szexuális szolgáltatásokat nyújtó nő, erre van egy kifejezés.
2020. aug. 5. 02:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!