Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jogosan sértődött meg a barátom?
"mióta nála lakok, kiveszem a részem a takaritásból is, és főzni is szoktam."
Ès szerinted ez valami? Ez tök alapvető. Jó hogy nem mèg ő főz rád, meg takarít utánad, miután te laksz nála, ès mèg taxit is játszik neked.
Eszem megáll milyen nők vannak. Tankolásba gondolom már nem szallsz be, az már nem termèszetes számodra.
Mindjárt gondoltam, hogy ezt fogod írni. 🤣
Hát arany bogaram, akkor ne is ülj bele, ha nem a tièd!
"Az is bunkóság,hogy ő mindig elvárja a szexet akkor is amikor nincs kedved."
De erről nincs is szó. A pasi nem tudta, hogy "hálából" van szex sűrűbben.
Miért szállnék bele, nem az én autóm..
Jézuuuusom, ez remélem egy vicc!!!! :D Nem kell beleszállnod abszolut, de akkor az autóba se szállj be, sőt, ne várd el hogy érted menjen,ha semmit nem is vagy hajlandó beleadni... ha már MIATTAD megy el valahova azaz ÉRTED akkor minimum h a benzinköltséget fizeted vagy ha sz.r a buszás akkor lehet Taxizni ;)))
Akkor a rezsibe se adsz bele, mert nem a te lakásod? Nagyon èrdekes gondolkodásod van.
Azèrt az a kocsi se ingyen furikazza a popsid heti 5 napban, mègha közel is van, gondolkozz már.
Elvárások vannak, de tenni èrte semmit. Ja de igen, szètteszed a lábad. Jól van.
Miután ezt az arcába mondtad, el tudom kèpzelni milyen gondolatai lehetnek. Ezentúl ha valamièrt nem megy èrted, le is vonhatja a konzekvenciát, hogy na, ma tuti nem lesz szex...
Hát szèp kilátásaitok vannak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!