Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jogosan sértődött meg a barátom?
1. Szerinted az megoldja a problémát, ha mi jogosnak vagy épp nem jogosnak tartjuk? Nem oldja meg, tökmindegy, hogy szerintünk melyikőtöknek van igaza.
2. A párod gyerekes, mert ilyen semmiségek miatt megsértődik.
3. Te is gyerekes vagy, mert ilyesemi miatt szégyelled magad. Miért égtél? Mert egy csomó ismeretlen ember, akit sose látsz többször és aki amúgy le se szarja, hogy mi van rajtatok, elítél benneteket? Semmi értelme.
Egy picit próbáljatok meg érettebben, nagyvonalúbban, simulékonyabban viselkedni. Ez egy jelentéktelen, súlytalan apróság, nem szabad ilyesmin vergődni, sem neked, sem neki.
Szerintem semmi ciki nincs a selyem ingben, elegans viselet. Persze nem farmerral kell felvenni, és létezik, hogy nevetségesen néz ki.
Ha valami ciki, akkor az te vagy. Több oka is van. Akarmilyen nevetségesen néz ki a párunk, nem nevetjük ki! Esetleg UDVARIASAN jelezzük, hogy nem épp megfelelő a viselete.
Képzeld el, hogy van egy alkalom, szépen kiöltözöl, és a pasid kinevet miatta. Hogy esne?
Nem nevettem ki!!!
Komolyan nem tudtok egy egyszerű mondatot értelmezni? Írtam, hogy alig tudtam visszafogni (de visszafogtam) és finoman közöltem vele.
Nekem sem esett volna jól ez a barátod helyében. Viszont örülj neki,hogy nem úgy öltözött fel mint 1 csöves.
Segíts neki mi áll jól! Nem minden pasi ért a divathoz. Barátomnak sok ilyen alkalom után elkezdtem segíteni mit vegyen fel mikor megyünk valahova.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!