Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom azért jogosan sértődött meg?
Hát elég bunkó beszólás. Egyszer nem áll fel mert stresszel és ilyennel "vádolnád" meg hogy meleg?
Jogosan bántódott meg.
Én röhögtem volna rajta. Vicces beszólás volt.
Nekem az az igazi kapcsolat, ahol cukkoljuk egymást, ugratjuk egymást, nevetünk egymáson, nem búvalbaszott fejjel ülünk egymás mellett.
Kicsit ezt most túlkapta
Elég undorító egy beszólás volt. Ahogy az első írta, lehet nèha viccelni, de itt pont arról volt szó, hogy annyira frusztràlja valami a mai nap, hogy még fel sem áll neki... erre te bedobsz egy ilyen “””poént”””, amivel belegázolsz a lelkébe.
Látszik, hogy nem nagyon van érzelmi intelligenciád. Lehet, hogy tényleg azt hitted, ez vicces, de fogadd el, hogy az emberek 99%-a ezen megsértődne, jogosan, tehát az ő sértődöttsége is jogos volt.
Ez tényleg erős volt. Főzz neki finomat, kérj tőle bocsánatot, tedd jóvá. S ha újra megtörténne az eset, akkor legyél nagyon megértő, s ne kezdj el hisztizni ha felhozza a múltkori beszólásod.
Férfiéknak ez nagyon kényes téma. Mindenkivel előfordul. S nagyon zavarja őket, az önbizalmuk ilyenkor nagyot csorbul, szóval szerezd neki vissza, s felejtesd el vele, amit mondtál mikor épp nem működött neki..
Kedves utolso, szerintem a nők ezt másképp veszik mint a férfiak.
Legalábbis magamból kiindulva. Lezbizett mar le a férjem, de nem hatott a lelkembe. Nálunk ez olyan semleges beszólás
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!