Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meddig fog emiatt duzzogni?

Figyelt kérdés
Le vagyok égve, meg nem is szeretem ezt a valentin napozást, így jobb híján vettem egy szív alakú mirelit tortárt a barátnőmnek. Mikor meglátta, akkor elviharzott, azóta nem reagál semmire sem.
2021. febr. 14. 20:20
 1/8 anonim ***** válasza:
93%
Tesco gazdaságos volt?
2021. febr. 14. 20:22
 2/8 anonim ***** válasza:
83%

Elég undok dolog volt a gesztus ami számít.

Én egy kis csokit kaptam ami szíves tényleg apró dolog de legalább gondolt rám.

2021. febr. 14. 21:06
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Ne csinálj semmit, majd rájön, hogy hülye volt és jelentkezik. Ha meg nem, jól jártál!
2021. febr. 14. 21:25
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Utolsó véleményét osztom. Nehogy még Te keresd. Miért ilyen mű ünnepre mit kellett volna venned? Esteleg egy nyaralót vagy más kisebb ingatlant?
2021. febr. 14. 21:27
 5/8 anonim ***** válasza:
84%

Nr keresd

Ez nagyon csunya dolog volt tőle

Ha azt nézi mit kap mennyiért

Régen rossz

Ilyet egy ember aki szeret téged nem csinál!

2021. febr. 14. 21:36
 6/8 anonim ***** válasza:
51%

Alapvetően nyilván rendben van ez az ajándék, azért ha valaki megsértődik rajta, akkor valami még állhat a háttérben.

Esetleg fogyókúrázik, amit neked is tudnod kéne és ilyenkor ez úgy tűnik mintha nem értékelnéd az erőfeszítéseit.

Személyszerint én se tudtam volna mit kezdeni egy ilyen ajándékkal, mert meg se ehetném ételérzékenység miatt, amit nyilván tud a barátom. Ha pedig ilyet kaptam volna, akkor az azt jelenti, hogy oda se figyel rám alapvetően a mindennapokban. Ilyenkor nyilván nem az ajándék fájna, hanem hogy még a nyilvánvalót se tudja rólam.

Amúgy meg a te csajod, te ismered, kérdezd meg, hogy mi baja lett hirtelen, nem itt kell panaszkodni.

2021. febr. 14. 22:05
 7/8 anonim ***** válasza:
53%
Még mindig nem keresett? Ember, áldd meg az eget, hogy megszabadulhatsz ettől a lelki nyomortól, ami rád vár.
2021. febr. 27. 18:51
 8/8 anonim ***** válasza:
67%

Azért egy rózsa csak belefért volna, mondom ezt lányként.

Amúgy már ez sok, nem normális dolog, ha még mindig hisztizik emiatt.

2021. febr. 27. 20:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!