Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok ti, hogy szoktatok duzzogni?
Gonosz arcot vágok, elvonulok ha tehetem akkor főzni vagy leviszem a kutyát és kerülöm a kontaktot. Ha kérdeznek akkor tőmondatokban válaszolok. Van, hogy lehiggadok mire eljön a mi a baj szívem?
2020. jan. 7. 23:53
Mivel ő mindent át akar beszélni, de úgy, hogy csak neki lehet igaza; rábólintok, és nem vagyok hajlandó beszélni többet.
2020. jan. 7. 23:54
Pf, az én kapcsolatomban a barátom duzzog egyedül. De ő nagyon. Komolyan néha kételkedek hogy én lennék a nő a kapcsolatban :D
2020. jan. 8. 00:02
Ha békén hagynak, akkor csak elvonulok edzeni vagy kockulni aztán valamelyikünk bocsánatot kér és megdumáljuk a dolgot. Ha nem hagy békén hanem provokál és mikor azt mondom, hogy hagyj békén, tovább csesztet ahelyett, hogy hagyna vagy csak megölelne, na akkor elszabadul a pokol. Nem bántok senkit, de akkor üvöltök és társai.
2020. jan. 8. 00:34
2020. jan. 8. 02:01
Nem duzzogok, ha bajom van, azt megmondom, hogy fel lehessen oldani a konfliktust, utána minden rendben lesz.
2020. jan. 8. 03:54
Nagyon 😁
Pl.amikor iszik a párom,akkor az esetek 90%-ában egy idióta kötekedő barom lesz belőle. Elkezd csesztetni azzal pl.hogy velem azért nem lehet elmenni igénytelen portaposó fürdetlen goa partyra,mert túl igényes vagyok és állandóan kezet akarnék mosni meg a sok narkós mosdatlan sz.rkupacot fikáznám.(1 hétig a port tapossák,szárad a retek rajtuk,izzadtak,büdösek,drog és pia kombó hatása alatt azt sem tudják kivel kupakolnak,fertő) Mert ugye én jobban csípem az 1 napos/estés igényes helyszínen tartott bulikat.Most pl. Skazi Svájci fellépésére szervezem a szallást,jegyet,repjegyet de részegen beledumál mindenbe. Nem akarja elfogadni,hogy én igényes szállás nélkül NEM fogok több napos rendezvényre menni,meg amúgy sem szivesen taposom a fűben mások sz.rát amikor ott végzik dolgukat ahol rájuk jön.
Szóval a bunkóskodásai után 1-2napig kerülöm a kommunikációt,átnézek rajta. Ha kérdez vagy meghallom vagy nem,ha meghallom igennel vagy nemmel válaszolok azt cső. Ilyenkor semmi kedvem beszélgetni vele
2020. jan. 8. 05:42
A furdobe zarkozom v a konyhaba es boszen takaritok, mikozben magamban puffogok. Masfel ora utan tok normalis vagyok es soha tobbe nem hanytorgatom fel.
2020. jan. 8. 06:53
Elmegyek egy másik szobába sírni,és/vagy telefonon zenét hallgatok,fülhallgatóval
2020. jan. 8. 10:24
Ezt nagyon birom xd nem minden esetben a hogy ele kell rakni a vesszot, olvasd fel magadban es rajossz, hogy nagyon hulyen hangzik. Csajok, ti hogy szoktatok duzzogni?*
2020. jan. 8. 11:27
Kapcsolódó kérdések: