Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi ez a Facebook síránkozás csajok őszintén?
Az álom pasitok talál jobbat nálatok, ti csak egy lyuk voltatok számára.
Aztán meg össze jöttek egy átlagal aki nem volt elég jó nektek.
Majd itt jön képbe egy dolgozó hapsi aki mindent megad nektek és ő se jó nektek ...
😂😂😂
Mit akartok őszintén?
Hogy mit akarunk?
Azt, hogy ne általánosíts. Igen, vannak ilyen nők is, de férfiak is!!
Attól, mert te kifogtál egy ilyen lotyót, nem mindenki ilyen. Bár ezután a megszólalásod után nem hiszem, hogy a normális nők szóba állnának veled. Szóval ne csodálkozz...
Én nem sírok, a csajok a facenn viszont igen.
Nekik én nem vagyok elég jó, akkor hogyan dugjam meg oket?
Itt siránkozol, hogy nem vagy nekik elég jó!!!
Ki gondolta volna, hogy egy visszautasítás után írod ezt!?
Én is általánosíthatnék, hogy ti férfiak meg állandóan szidjátok az összes nőt, ha egy vissza mer titeket utasítani.
Arra nem gondoltál, hogy magadban is lehetne hibát keresni, nem csak másban?
Érthető, hogy sértettnek érzed magad amiért visszautasított, de annak nem ez a megoldása, hogy itt gyűjtöd a csalódott férfiak megerősítését.
Állj talpra és keress olyan nőt aki megbecsül! Mert van ilyen! Csak ne add fel ilyen gyorsan...
Azt írtad, hogy az álompasi számára csak "lyukak" voltak a leányzók. Mert neked amúgy mik?
Az utóbbi kommentedben te is úgy nyilatkoztál, hogy csak ezt akarod. Akkor meg ugyan mit vársz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!