Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van más is, akinek nem olyan romantikus a kapcsolata?
Én vagyok a nő.
Kapcsolatunkban szinte minden újdonságot, programot én intézek . Én foglalok szállást nyaranta, amibe ő ugyan belemegy, de magától sose intézne ilyet. Most pl jön a Valentin-nap, ott voltunk a boltban egy csomó virággal, mire én hívtam fel a figyelmét rá, hogy azt mondta, vesz nekem (pár napja),mire észbe kapott és mondta, válasszak. Amúgy azt se tudja, mi a kedvenc virágom, pedig 8 éve együtt vagyunk. Bár elvileg azt választotta volna ki, ami a kedvencem, de én ezt nem hiszem. Sose lep meg semmivel, nem talál ki semmit, hogy na menjünk el ide vagy oda (nem a korona alatt nyilván). Látom sokszor körülöttem, hogy kinek mit intéz a párja, meglepi akár egy vacsorával, randit szervez, kirándulást..stb. Most kezd egyre inkább tudatosulni bennem, hogy az én párom sosem lesz ilyen. Igaz, sok pozitív tulajdonsága van, nem iszik, hűséges, jószívű, maximálisan megbízok benne, csak sokszor úgy érzem, nagyon lapos és unalmas a kapcsolatunk. Én ki szoktam találni dolgokat, de olyan jól esne néha egy kis figyelmesség. Pl. reggel megcsinálná a kávét és behozná nekem anélkül, hogy mondani kellene.. Megkérdezné, mi kell a boltból, és nem húzná a száját, ha elmondom neki a hozzávalókat, ami egyébként nem csak nekem kell, hanem a közös ebédünkhöz..stb.

Én is azt hittem, hogy romantikusra vágyom. A párom mondhatni nem az, de néha meglep dolgokkal, amik így sokkal jobban esnek. Nemrég megkérte a kezem és onnan sejtettem az egészet, hogy utál mozogni, de elmentünk sétálni. Közben a közös jövőről beszéltünk, meg hogy mennyire velem szeretné leélni az életét. Na most ez az adag romantika szerintem egy évet minimum lefedett, mert már hiába szeretnék kirándulni menni, lusta. :D
Nyilván az sem jó, ha soha semmi nincs, de inkább azt mondd a párodnak, hogy jól esne félévente/évente egy szál virág csak úgy. Aztán ha megfogadja akkor örülni fogsz, ha nem, akkor meg sajnos hiába erőlteted, nekem már nem lenne olyan érzés megkapni valamit, amit ki kellett könyörögni.

#11-el egyetértek: nem is igazán tudnék örülni annak, amit úgy kellett kicsikarni.
Abból, amit leírtál, engem az zavarna jobban, hogy voltaképpen nem is ismer, nem is figyel rám. Ez jobban fájna, mint az, hogy sokkal kreatívabb vagyok programok kieszelésében.
Szerintem tökéletes társ nincs, csak olyan, akivel tökéletesen összecsiszolódunk, nap mint nap. Ezen kívül vannak vállalható kompromisszumok és a hosszú távon mérgező megalkuvások. Egyedül te tudod, számodra ez a kapcsolat így melyik lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!