Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Van más is, akinek nem olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van más is, akinek nem olyan romantikus a kapcsolata?

Figyelt kérdés

Én vagyok a nő.

Kapcsolatunkban szinte minden újdonságot, programot én intézek . Én foglalok szállást nyaranta, amibe ő ugyan belemegy, de magától sose intézne ilyet. Most pl jön a Valentin-nap, ott voltunk a boltban egy csomó virággal, mire én hívtam fel a figyelmét rá, hogy azt mondta, vesz nekem (pár napja),mire észbe kapott és mondta, válasszak. Amúgy azt se tudja, mi a kedvenc virágom, pedig 8 éve együtt vagyunk. Bár elvileg azt választotta volna ki, ami a kedvencem, de én ezt nem hiszem. Sose lep meg semmivel, nem talál ki semmit, hogy na menjünk el ide vagy oda (nem a korona alatt nyilván). Látom sokszor körülöttem, hogy kinek mit intéz a párja, meglepi akár egy vacsorával, randit szervez, kirándulást..stb. Most kezd egyre inkább tudatosulni bennem, hogy az én párom sosem lesz ilyen. Igaz, sok pozitív tulajdonsága van, nem iszik, hűséges, jószívű, maximálisan megbízok benne, csak sokszor úgy érzem, nagyon lapos és unalmas a kapcsolatunk. Én ki szoktam találni dolgokat, de olyan jól esne néha egy kis figyelmesség. Pl. reggel megcsinálná a kávét és behozná nekem anélkül, hogy mondani kellene.. Megkérdezné, mi kell a boltból, és nem húzná a száját, ha elmondom neki a hozzávalókat, ami egyébként nem csak nekem kell, hanem a közös ebédünkhöz..stb.

2021. febr. 13. 20:55
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
2%
Szörnyű felszínés vagy.
2021. febr. 13. 21:01
 2/12 anonim ***** válasza:
0%
* felszínes
2021. febr. 13. 21:02
 3/12 A kérdező kommentje:
azért mert romantikus figyelmességre vágyok?
2021. febr. 13. 21:02
 4/12 anonim ***** válasza:
2%
Igen. Gondolom, a barinők ezt nyomatják az instán.
2021. febr. 13. 21:04
 5/12 anonim ***** válasza:
13%

A férfiak nem maguktól ilyen nyálasak, hanem a csajaik kedvéért (hogy legyen szex).

Kicsit zsarold a szex-szel, hátha...

2021. febr. 13. 21:06
 6/12 anonim ***** válasza:
88%

Hát majd ha egyszer lesz egy romantikus pasid, rájössz, hogy azok sokkal gázabbak.

Egyrészt le akarnak kötelezni maguknak a romantikus ajándékaikkal, másrészt lehet, hogy szerelmes versekkel bombáznak, miközben pofátlanul csalnak.

Amúgy nagyon biztosnak érzi a helyét, azért ilyen. Az én férjem is ilyen volt 10 évig, aztán amikor először környékezett meg engem komolyan egy másik kan, olyan udvarlást levágott nekem, hogy csak úgy pislogtam. Volt ott minden, vörös rózsacsokrok csempészése a munkahelyemre, étterem meghívás, sorolhatnám...Képes volt összevágni egy Youtube videót zenei aláfestéssel az életünk képeivel.

Mondjuk én ebből is azt szűrtem le, hogy lám-lám, tud ő romantikus lenni, ha tombolnak benne az érzelmek és ezek szerint még a kapcsolatunk elején se tomboltak, mert soha semmi romantikus gesztust nem tett felém, virágot is a legolcsóbb muskátlit kaptam, azt is csak szülinapra.

2021. febr. 13. 21:06
 7/12 anonim ***** válasza:
85%

"0Egyrészt le akarnak kötelezni maguknak a romantikus ajándékaikkal, másrészt lehet, hogy szerelmes versekkel bombáznak, miközben pofátlanul csalnak."

Ott a pont.

2021. febr. 13. 21:08
 8/12 A kérdező kommentje:
Igazatok van, nyilván az se jó,ha túlzásba viszi,amúgy se verset várok tőle (bár kaptam már tőle képeslapot ünnepnapokra kedves gondolatokkal),hanem legalább figyeljen arra,amit mondok. Amúgy kapcsolatunk elején többször lepett meg és talált is ki programokat.
2021. febr. 13. 21:19
 9/12 anonim ***** válasza:
68%

hát a felsoroltak egy része nekem is inkább nyálas, mint romantikus

de az tény, hogy jól tudnak esni az apró figyelmességek a másik részéről.

de ami a helyedben a leginkább zavarna hosszú távon, az kevésbé a romantikus figyelmességek hiánya, mintsem az, hogy a mindenféle közös dolgaitokban sem aktív (pl. vásárlás, nyaralás megszervezése)

2021. febr. 13. 22:07
 10/12 anonim ***** válasza:
50%

Nekem egy ilyen álromantikusom volt:

hozott virágot - ha nagy hancúrra vágyott éjjel

mentünk helyekre kirándulni

a szülinapomkor - amerre jókat tudott csapatni a kocsijával, vagy útba esett valami haverja

vett nekem parfümöt - de nem azt, amelyikre csorgattam a nyálam 2 éve, hanem egy másik flankert, aminek köze nem volt a vágyotthoz. Meg is sértődött, amikor bevallottam, hogy ez sajnos nem AZ.

Önző, önimádó s.ggfej volt: önös érdek és / vagy manipuláció volt minden egyes romantikusnak tűnő gesztusa.

A te pasid meg roppantul megszokta ezt a dinamikát, hogy te vagy az aktív, a szervezkedő, a mindent kitaláló, de jó lenne rádöbbenteni, hogy már nyűgnek és egyoldalú erőlködésnek éled meg ezt így, és fogytán a türelmed.

2021. febr. 14. 01:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!