Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem fura, hogy olyan nők adnak itt párkapcsolati tanácsokat, akiknek nincs senkijük, és süt az írásukból a férfigyűlölet?
Figyelt kérdés
Tisztelet a kivételnek,de 90%-ban ide ilyen nők írnak válaszokat, és kb. mindig az a pár tucat (màrvfelismerhető a stílusuk), akik sikertelenek az életben meg a párkapcsolatban.
Tehàt ha itt egy férfi válasza le fan pontozva, az dícséret, és pont azt jelenti, hogy valamit jól csinàl, nem az itteni megkeseredett brekikre kell hallgatni.
2021. febr. 13. 12:12
11/15 anonim válasza:
Emberek, miből gondoljátok hogy én valami magányos nőgyűlölő agglegény vagyok? Van kapcsolatom, köszönöm - de az nem azt jelenti, hogy az életem egy álom. És néha jó feljönni, anonim kiírni magamból a gondolataimat. Ne szóljatok már le egyből mindenhogy, csak mert azt írtam, hogy vannak problémáim!
12/15 anonim válasza:
#10 Érdekes, én nem ezt látom. Na, akkor mi van?
13/15 anonim válasza:
Az én életem rendben van, és tényleg tanácsadási, segítő szándékkal írkálok die. Hét éve vagyok házas, tehát mondhatni, kapcsolati tapasztalatom is van. Egyébként, az oldalra nem a párkapcsolati témák miatt regisztráltam, és soha egyetlen kérdést nem tettem fel ebben a kategóriában.
14/15 anonim válasza:
Dettó 14 éve párkapcsolatban.
15/15 anonim válasza:
30-70? Ne nevettess😂. Évek óta regelve vagyok az oldalon, de a "férfiak" sokkal gyakrabban nyígnak, mint a nők.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!