Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Élettársként élünk párommal,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Élettársként élünk párommal, és nagyon jól megvagyunk. De van egy probléma közünk, Ete zuhanyozást követően én általában bugyimat felhúzom magamra. A páromat nagyon zavarja ez. Ti hogyan szoktok lefeküdni? Bugyiban? Vagy a nélkül?

Figyelt kérdés
Persze a pizsim alá húzom fel a bugyimat, de amikor elérkezik annak az ideje akkor mindig le veszem magamról. Párom szerint a pizsi az rendben van ha felveszem, de a bugyi az nem kellene alám. Az én anyukám is mindig bugyit hordott a hálóinge alatt, szerintem azért veszem én is magamra éjszakára a bugyimat. Mi erről a véleményetek?
2021. febr. 12. 21:12
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%
Őt ez miért zavarja? Vihar a biliban. Hadd aludjon mindenki abban, amiben akar.
2021. febr. 13. 00:12
 12/18 anonim ***** válasza:
29%

A bugyit cseréli az ember minden nap, a pizsit nem. Én ezért veszek fel pizsigatya alá is bugyit, mert fog a franc minden nap más pizsiben aludni, ezekben simát lehet 3-4 éjszakát is, pont ezért, mert hordasz alatta bugyit. Én kiskorom óta így alszom, ha valakinek nem tetszene, mehet a levesbe. Szerencsére páromat sose érdekelte mi van rajtam, úgyis leveszi ha úgy alakul :)

22L 3 éve együtt

2021. febr. 13. 11:52
 13/18 anonim ***** válasza:
Aki megszokta így vagyúgy,egyszerűen nem tud aludni másképp'. Rajtam mindig van bugyi,télen pizsi alatt,nyáron csak simán az van rajtam semmi egyéb. Elképzelni nem tudom anélkül.
2021. febr. 13. 13:40
 14/18 anonim ***** válasza:
30%
Hálóingben alszom, bugyi nélkül. Éjjel ne szorítson semmi (még a legkényelmesebb bugyi sem hiányzik, amikor éjjel forgolódok álmomban.)
2021. febr. 13. 20:09
 15/18 anonim ***** válasza:
Szerintem ez egy banális probléma és a te dolgod, hogy felveszed-e vagy sem. Nem kéne ezen fennakadnia. Nincs olyan, hogy "nem való a pizsi alá", ha te úgy szereted. Én bugyit is veszek, meg zoknit is, télen nyáron.
2021. febr. 15. 17:36
 16/18 anonim ***** válasza:
0%
Ez a bugyi kérdés jó téma! Mikor otthon aludtál a mamánál, akkor talán volt funkciója az éjszakai bugyi viselésének. Párkapcsolatban felesleges, mert árnyékot vet a szexualitásra. 🤣 Annak a csajnak, akinek kifolyik valami, azt kezeltetni kellene. Nem a vágy nedveire gondoltam. A pizsama nem egészséges, mert bemehet a punci réseibe. A legjobb a póló, hálóing. Ne légy prűd, vagy szégyenlős a párod előtt. A punci legalább éjjel szellőzzön! A párodtól való elhidegülés első lépcsője a bugyiban való alvás!😱🎖
2021. okt. 1. 08:05
 17/18 anonim ***** válasza:
87%
16-os nincs igazad, nagyon buta vagy. Párom pl pont arra indul, ha bugyiban alszom. Nem minden ember egyforma. Akinél pedig ez a válóok, az olyan ember is...
2021. okt. 1. 12:55
 18/18 anonim ***** válasza:
100%
#16 betakaróznia be szabad, vagy attól sem szellőzik legalább éjjel és mennyire kiábrándító már egy takaró az ember testén? Idióta.
2021. okt. 5. 07:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!