Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezzel később lehet majd probléma?
Sziasztok!
A párommal kb 7 hónapja vagyunk együtt. Nagyon szeretjük egymast, gyakorlatilag minden napot együtt töltünk, együtt alszunk. Jól működik minden, a szex is fantasztikus. A “probléma” azzal van, hogy szinte minden nap szexelunk, de 1-1x előfordul, hogy egyszerűen nincs kedvem. Nekem a mindennapos szexhez nem mindig van kedvem, ráadásul sokkal jobbak meg minosegibbek az egyuttleteink, ha 1-2 nap kimarad.
Az bánt, hogy latom, hogy ő kb mindig vehető lenne rá, én viszont nem.. és felek, hogy ebből később probléma lehet, hogy nem egy az igényünk.. nyilván latom rajta, hogy nem ugrál azon, ha most 1-1 nap kimarad, de ezáltal, hogy ő kb mindennap kívánná, megunhatja-e, hogy én viszont nem..
Tapasztalatok? :/
Köszönöm
"Ezzel később lehet majd probléma?" Később majd megmondom.
UI. Lehet, ha nem tudjátok lekommunikálni.
Nm írod (kár!), de alighanem túl fiatalok vagytok, ezért a nagy iram a fiú részéről. Lesz ez még másképp is...
Komolyabban: egy nöi munkatársamtól hallottam, hogy megbeszélték a férjével (az ő ajánlatára), hogy sokkal többet nyújt a ritkább, de a végtelenségig beleélve végzett szex, mint a mindennapi "gyorstüzelés". Persze, ezek a küszöbök mindenkinél másképp értelmezhetők (igények szerint), de szerintem is jól tette a kolleganőm.
Nyugodt hangnemben beszéljétek meg, hogy mik a Te igényid, mik az övé és kössetek kompromisszumok. Ha ő mégis többet kíván, akkor "kézimunkázzon".
Nem leszel lepontozva!
Minden választ köszönök!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!