Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mitévő legyek szerintetek?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mitévő legyek szerintetek? Hogy tudnám ezt elfogadni?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Volt ma egy mély beszélgetésem a párommal a jövőnkről (még nem vagyunk férj és feleség)

Elmondta, hogy ő nem tudja elképzelni magát apaként egy gyerekkel, tehát egyáltalán nem akar gyereket.

Az én nézőpontom pont az ellentéte, én nem tudom gyerek nélkül elképzelni a jövőm, a családom.

Eddig fel se figyeltem erre, hogy neki ez az álláspontja..most sajnos nem tudom mitévő legyek. Őszintén megmondva így nem tudok egy jövőképet, egy életet alkotni vele. És nem akarok lemondani a gyerekvállalásról.

Szerintetek mit tegyek? Hogyan tudnám megoldani, vagy esetleg hogyan tudnék így mellette maradni?

2021. febr. 7. 22:54
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Ha te gyereket szeretnél akkor lépj le,semmi értelme folytatni.
2021. febr. 7. 23:04
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Ebben nincs kompromisszum!

Ő nem akar, te igen. Te nem akarsz lemondani a gyerekről, ő NEM akar. Korrekt mert legalább elmondta. Rákényszeríteni, vagy "elfelejteni" bevenni a foggátlót és tásai meg elég aljas, szánalmas és hasztalan is.

Sajnálom Kérdező de ennek a kapcsolatnak nincs jövője. Nem azonosak a célok és a vágyak. Nem ugyanarra mentek.

Itt csak a szakítás van, javaslom minél hamarabb és bekében. Egyikőtök sem hibás.

Azt szabad tudni mióta vagytok együtt?

Csak mert azt gondolom, azért egy ilyen témának ideális esetben még összeköltözés előtt felkéne merülni. Szimplán érdekel nálatok mikor került ez elő.

2021. febr. 7. 23:06
 3/9 Angel3000 ***** válasza:
88%
Kedves kérdezô! Hàt ez jò, jogy még idôben kiderûlt! Aki ennyire gyerek ellenes az màr nem jò! Ehhez az emberhez jobb ha nem kötöd az életedet! Köszön el tôle, minnél hamaràbb!
2021. febr. 7. 23:10
 4/9 A kérdező kommentje:

2 éve vagyunk együtt.

Annyira elképzeltünk mindent, de erre sose tértünk ki a mai napig.

Elkeseredtem, mert mélyen én is tudtam, hogy így nem lesz ennek jövője.

2021. febr. 7. 23:10
 5/9 anonim ***** válasza:
74%

Szerintem ez egy összetettebb dolog.

Itt attól is függ, hogy hány évesek vagytok pl.: nekem is volt olyan ismerősöm, aki fiatalon azt mondta, hogy nem szeretne gyereket, azonban utána megváltozott a véleménye

A saját példámból kiindulva én is szeretnék mindenképpen gyereket, éppen ezért ha nem is az első randin, de hamar téma lesz, hogy ki, hogy tervezi a jövőt szeretne-e gyereket, ha valaki nem szeretne gyereket, azzal sincs semmi gond, viszont az biztos, hogy azzal az illetővel nem egymást keressük, és feleslegesen ne vesztegessük egymás idejét.

Szerintem ha biztosan tudjátok, hogy mindketten mást szeretnétek, akkor engedjétek el egymást, mert később ez csak több konfliktust és vitát fog szülni... Nehogy az legyen, hogy esetleg együtt maradtok nem lesz gyereketek és Te Őt fogod hibáztatni, amiért neked se lett gyereked.

2021. febr. 7. 23:12
 6/9 anonim ***** válasza:
86%

Valahol (lehet csak nekem) furcsa hogy ez 2 év után jön elő, szerintem felnőtteknél (akár ha fiatalok is) nem árt róla beszélni ha érződik hogy komolypdik, mert mi van ha pl 20 évesen összejöttök, együtt vagyzok 7-8 évig, akár házasság is lesz és akkor kerül csak szóba.?

Gyakorlatilag elpazaroltál 7-8 évet, ami lehet jó (volt) de jövője nincs.

Sajnálom

2021. febr. 7. 23:14
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

Azért az se garancia ha az elején szóba kerül. Mint nálunk az exemmel, már akkor mondtam neki, hogy nekem nem vágyam a gyereknevelés. Nem tudom hogy nem érdekelte vagy nem akart vele foglalkozni, vagy tán azt hitte meggondolom magam... de folytattuk a kapcsolatot még 3 évig, amikor aztán valami kattant nála, hogy ő mégiscsak akar egy babát és rögtön határidőt is szabott hozzá.

Nagyon nehéz elengedni egy ilyen kapcsolatot, hiszen nem az a baj hogy már nem szeretitek egymást! Én is kegyetlenül szenvedek, nagyon hiányzik. De fél gyerek nem létezik, ebben nincs kompromisszum. Ha te engedsz, arra megy rá a kapcsolatotok, hogy miatta nem lehetett gyereked. Ha ő enged akkor szinte borítékolható hogy egyedülálló anya leszel. A kényszernek soha nincs jó vége hosszú távon. Szóval sok erőt és kitartást.

2021. febr. 7. 23:25
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Ezt elfogadni nem lehet, ha ilyen alapvető kérdésekben más az elképzelésetek. Mert vagy egyikőtők, vagy másikótok mond le valamiről, ami számára fontos. Elengedném ezt a kapcsolatot. Nem vagyok házasok, tehát valamilyen szinten sérülésmentesebben le lehet még most zárni.
2021. febr. 7. 23:27
 9/9 anonim ***** válasza:
86%

Sajnos gyereknél nincs kompromisszum, hiszen fél gyereket nem lehet vállalni. Ami elképzelhető, hogy idővel sikerül rábeszélned, hogy vállaljatok gyereket, de szinte borítékolható, hogy egyedül fogod felnevelni és elhidegültök egymástól.

Mit tegyél? Keress olyan férfit, akivel azonos jövőképed, vagy ha olyan fontos a jelenlegi párod, a gyerekvállalásról le kell mondanod. Csak te tudod eldönteni a gyerek mennyire fontos cél az életedben.

2021. febr. 7. 23:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!