Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Én reagálom túl?
Hello mindenki!
Szerintetek én reagálom túl, hogy a párom olyan régi “csak barátjával” beszélget, akivel fiatalabb korukban összejártak pár hónapig?
A nő egyébként többet akart tőle, de a párom akkoriban nem akart kapcsolatot, tőle meg pláne nem akart többet, csak összejárást.
A kapcsolatunk alatt (lassan 3 éve vagyunk együtt) sokat beszélnek, ami engem eléggé zavar, mert én csak most tudtam meg, hogy nem csak barátok voltak.
Én reagálom túl, hogy etudvást zavar, hogy beszél olyan nővel akit nem egyszer látott intim helyzetben?
23/Nő
Ha csajom állandóan messengerezne a régi szexpajtijával, én is kiakadnék.
23 éves, dögös csaj vagy, ideje olyan pasit keresned, aki odavan érted.
Kapcsolatra nem kell neki, de azért újra megdugná párszor.
Egy pasi soha nem haverkodik olyan csajjal ilyen szinten, akit nem akar megdugni.
Azt lehet tudni, hogy miről beszélgetnek? Mármint általános témák vagy flört?
Ha nem viselkedik gyanúsan, nem dugdossa a telefont stb, nem hanyagol el téged, szerintem nincs ok féltékenykedésre.
Ő mit mondott, amikor említetted neki,hogy zavar?
Szerintem meg igen. Az itteni nagyon toleráns válaszolók arcát meg megnézném hogy torzul amikor a csajuk vagy a pasijuk a korábbi dugópajtival "beszélgetne".
Nyilván nem az időjárás a téma.
Kapcsolatot nem akar(t) de párszor megdugta. Noooo egy kis nosztalgia??? 😂
Ha már adja magát.
Jaj jaj persze csak "barátok vagyunk". 😅
Na ezt is lehet lepontozni toleranciabajnokok.
Ez akkor volt, mikor ti még nem jártatok. Őszinte leszek, szerintem ez te túl reagálod!
Most veled jár, vele csak beszélget, nem történik semmi. Nincs okod ezért mérgesnek lenni, mert beszélget vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!