Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Én reagálom túl?

Figyelt kérdés

Hello mindenki!

Szerintetek én reagálom túl, hogy a párom olyan régi “csak barátjával” beszélget, akivel fiatalabb korukban összejártak pár hónapig?

A nő egyébként többet akart tőle, de a párom akkoriban nem akart kapcsolatot, tőle meg pláne nem akart többet, csak összejárást.

A kapcsolatunk alatt (lassan 3 éve vagyunk együtt) sokat beszélnek, ami engem eléggé zavar, mert én csak most tudtam meg, hogy nem csak barátok voltak.

Én reagálom túl, hogy etudvást zavar, hogy beszél olyan nővel akit nem egyszer látott intim helyzetben?

23/Nő

2021. febr. 9. 12:32
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
52%

Az erzelmeid erthetoek, de sajnos nincs igazad, ez felesleges feltekenykedes.

Es ezt ugy mondom, hogy en is ugy ereznek, mint te. De akkor is igy van.

Az a legnagyobb baj, hogy nem ersz el vele semmi jot.

2021. febr. 9. 13:16
 12/28 anonim ***** válasza:
66%
Szerintem jól esik barátodnak, hogy egy másik nő is legyezgeti a hiúságát, viszont nem tartom korrektnek veled, hogy nem zárja le. Nem örülnék, ha a párom olyannal lenne kettesben, akivel korábban szexkapcsolatban volt és jelenleg is flörtölnek, a nő többet akar.
2021. febr. 9. 13:17
 13/28 anonim ***** válasza:
31%

"Az itteni nagyon toleráns válaszolók arcát meg megnézném hogy torzul amikor a csajuk vagy a pasijuk a korábbi dugópajtival "beszélgetne"."

Ezt benézted, én tudok ilyenről és nem torzul az arcom mert nem zavar. Nekem is megmaradt régesrégi laza kapcsolatból felületes haveri viszony és néha beszélgetünk. Nem az időjárásról, hanem mindenféle dologról mint bármilyen haverral, flörtről ilyesmiről szó sincs. Szerintem felnőtt, lelkileg stabil ember ezt tudja kezelni, de kinek mi. Felőlem féltékenykedjetek mindenkire, nem az én bajom :D

2021. febr. 9. 13:19
 14/28 anonim ***** válasza:
81%
Senkinek se furcsa,hogy direkt takargatja? Ha nincs titkolnivalóm akkor a párom mellett ülve is chatelek. Nekem ez a sunyiság lenne gyanús.
2021. febr. 9. 13:32
 15/28 anonim ***** válasza:
39%

Aki lepontozott, tudna rá választani, mi olyan elengedhetetlen egy dugópajtiban, ha annyira nem jófej, hogy kapcsolatban lettek volna vele?

2021. febr. 9. 13:34
 16/28 anonim ***** válasza:
55%
nem mondom, hogy annyira jol esne, ha egy regi dugopajtijaval beszelne, de ha annyira nem bizik valaki a pasijaban, hogy elhiggye, tenyleg nem dug meg mast, az mar regen rossz.
2021. febr. 9. 13:37
 17/28 A kérdező kommentje:
Itt nem erről van szó hiszen biztos vagyok benne hogy semmi nincs köztük. Maga a tény idegesít hogy miért van szüksége a kapcsolatunkban régi több mint barátok társaságára.
2021. febr. 9. 15:38
 18/28 anonim ***** válasza:
61%
És ha nincs köztük semmi,miért rejtegeti előled a telefont? Gondolkozz..
2021. febr. 9. 16:07
 19/28 A kérdező kommentje:
Azért mert tudja hogy nem jól tolerálom ezt a nőszemélyt. (már korábban is ismertem és akkor is megvolt róla a véleményem erkölcsileg..) KÖSZÖNÖM SZÉPEN AZ EDDIGI SEGÍTŐ VÉLEMÉNYEKET ÉS VÁLASZOKAT!
2021. febr. 10. 07:43
 20/28 anonim ***** válasza:
100%
Exbaratnot szivesebben elnezek, de ex-dugopajti, aki sokkal tobbet akart, es azt nem kapta meg mai napig? Ennyire jofej nem vagyok.
2021. febr. 11. 12:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!