Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miként lehet ezt úgy elmondani, hogy megértse?
Figyelt kérdés
Jó pár éve a férjem két lábbal tiporta sárba az önbecsülésem, az önbizalmam. Nem egyszer elmondta, hogy nem vagyok nő, b nem vagyok jó semmire és egy nő csak addig jó, míg néz ki valahogy. Utána mondta, hogy ő ezt csak viccből és dühből mondta. Már az elmúlt években többször elmondtam neki, hogy ezt én soha nem fogom neki megbocsájtani. Mostanában állandóan jön az ölelj meg, puszilgass szöveggel. De nekem semmi kanalam az egészhez. És mikor elmondom, hogy ezért nem, akkor hülye vagyok. Elmondom, hogy egy kis dicsérete vágyom, hogy egy kicsit különlegesnek érezzem magam. Elmondtam, hogy tudom, teljesen más kinézetű lányokra vágyik, nem ilyenre, mint én. És ilyenkor sem mondja, hogy dehogyis, te is szép vagy, vagy szép a szemed, vagy ezért azért szeretlek. Hallgat, tehát igaz, amit mondok. Mindig azt mondja, miért várom el, hogy hazudjon. De legalább kicsit hazudna. Majd kiderült, hogy nekem mindig azt mondja, nincs pénze, ehhez képest a síút ára már félre van rakva, ahova jövőre fog menni, természetesen nélkülem, mert neki ez jár. Kérdeztem, hogy és a családi nyaralásra való? Erre teljesen felháborodott, hogy milyen nyaralás, mert ő nem akar velem nyaralni, mert mindig balhét csinálok. Mert nem bírom megérteni, hogy ő csak viccelt. Azzal, hogy nem vagyok nő, hogy még házvezetőnek sem vagyok jó, hogy lassan olyan vagyok, mint egy telesz..rt búvárruha. Bármikor elmondom, hogy ez bánt, a válasz az, hogy mindent felfújok és mindenből csak balhét csinálok.2021. febr. 12. 08:25
21/29 A kérdező kommentje:
42 évesen elég nehéz mindent újra kezdeni.
2021. febr. 12. 13:24
22/29 anonim 

válasza:

Nem kell félni tőle, de ha ennyire életképtelen vagy, akkor nem lehet rajtad segíteni. Az egyedüllét sokkal jobb, nyugodtabb egy ilyen szr házasságtól. De neked valóban az kell, hogy alázzanak folyamatosan, különben már évekkel ezelőtt kibsztad volna a pcsába ezt a faszit. Tehát még mindig nem fáj eléggé, csak jól esik sajnáltatni magad. Te választásod.
23/29 A kérdező kommentje:
Nem, nem jó sajnáltatni magam. Évekkel ezelőtt még nem tudtam volna kitenni, mert nem álltam úgy anyagilag. Most talán már menne.
2021. febr. 12. 13:32
24/29 anonim 

válasza:

Ez csak egy közhelyes kifogás, önmagad felmentésére. Mindig lehet újra kezdeni, a kérdés, hogy mennyire akarod, vagy mennyire vagy lusta. Te még nem akarod, és kva lusta, kényelmes vagy, de akkor a kérdés is felesleges volt. Sajnálkozástól még nem oldódott meg soha semmi. A tettektől annál inkább. 42 évesen illene már ezzel tisztában lenni.
25/29 anonim 

válasza:

Akkor hajrá! A nyogodtabb életet nem adják ingyen. Ettől a szrtól minden csak jobb lehet.
26/29 anonim 

válasza:

40 éves, 2 gyerekes anya vagyok. Olvasni is rossz volt ezt. Miért hagyod magad? Én már leléptem volna, de biztos, hogy ha beszólogatna, nem mosnék, főznék rá. Kezdj el foglalkozni magaddal, legyél csinosabb, menj futni a szabadidődben és ne vele foglalkozz, kicsit nyiss a világ felé. Ez a külőn nyaralás pedig vicc, én itt véget is vetettem volna az egésznek.
27/29 A kérdező kommentje:
Síelni már többször elment egyedül a haverokkal, meg 20 éves lányokkal. És szerinte ő sokat dolgozik és ez neki jár. És nehogy már ott is ott legyünk vele. Nyaralni max 5 nap, amit velünk eltölt.
És egyébként borzasztóan csodálkozik, hogy én miért vagyok ilyen elutasító.
2021. febr. 12. 16:27
28/29 anonim 

válasza:

Inkább azon csodálkozik, hogy még nem rúgtad ki a pcsába. De ezen én is. Veled mindent megtehet, és ezt jól ki is használja. Marad a házvezetőnője, meg a 20 éves kislányok. Ez ám az élet. Neki. Te meg még mindig vele vagy, mert lusta és gyáva vagy lelépni. Egyik sem éppen nemes emberi tulajdonság.
29/29 anonim 

válasza:

23 éves vagyok de azért kiértékelem a nálam jóval idősebb kérdését. A férjed bevallja, hogy nem te vagy számára a jól kinéző nő. Már nem kéne együtt lenni de azért együtt vagytok. Megkérdezik, hogy mért engeded magadra, hát neked is kell a szex. Te meg kapcsolatfüggő vagy. Mellesleg akkor ő se lehet egy túl jó pasi, hogyha szerinte nem nézel ki jól de nincs mással. Ez nagyon gáz, hogy más kinézetű lányokra bukik de házasok vagytok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!